grand cherokee WK 3.0crd
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
grand cherokee WK 3.0crd
Tere, et siis uus liige teie foorumis ja kysimus ka teile härrased sportliku maastikusõidu harrastajad:), et kuna plaanis soetada endale selline 2007a wk jeep siis mõtlesin uurida sellise isendi nõrku kohti ja ka kohta põhja eestis kuhu soovitate pöörduda kui mõni tõsisem mure on...nagu ma siit välja lugenud olen siis te silberit ei soovita
Ja kuna mu läbisõidud on suured siis tuleb varsti ka rihmavahetus teha..seda ei tahaks ise tegema hakata ja jällegi oleks väga tänulik teie soovituste eest kuhu sellise asjaga pöörduda...eks ma jooksvalt nagunii tyytan teid siin veel:)
aitäh
Ja kuna mu läbisõidud on suured siis tuleb varsti ka rihmavahetus teha..seda ei tahaks ise tegema hakata ja jällegi oleks väga tänulik teie soovituste eest kuhu sellise asjaga pöörduda...eks ma jooksvalt nagunii tyytan teid siin veel:)
aitäh
Re: grand cherokee WK 3.0crd
3.0 crd mootoril ei olegi rihma,kui sa hammasrihma silmas pead...
ma arvasin ka sama aga siis sellest nö teenindusraamatust lugesin, et 160tuh pealt on vaja teha mootoririhma ja rullide vahetus...siis tekkiski kysimus, kas peetakse silmas nagu generaatori jms asjade rihma või siis hammasrihma..kui asi on ketiga siis on mul ma loodan, et vedanud:)
Ei tea mis sellel Silberautol siis viga peaks olema? See, et keegi midagi kuskil arvas, kes ise antud asutuse uksest võibolla sisse pole kunagi astunud isegi, ei tähenda küll midagi. Täpselt samasugune auto nagu osta tahad, ainult et 2006 väljalase, käis mul 180 000 km läbimise vältel kogu aja uuest saadik seal hoolduses ja kordagi mul küll neile mingeid pretensioone esitada polnud hoolduse kvaliteedi või kliendiga suhtlemise osas. Nimetet auto minu meelest on aus ja kannatab ligi võtta küll, suuremaid probleeme mul selle 5 aasta jooksul ei esinenud. Nüüd olen mõned sajad kilomeetrid juba järgmise mudeliga ringi veerenud ja eks aeg näitab kas uuem mudel on vanemale vennale ka vääriline järglane. Edu!
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Sorry, valan nüüd küll õli tulle, aga olen käinud seal nii autoga remondis kui ka varuosi ostmas ning ausalt ütlen, et kui vähegi võimalik, siis eelistan teisi kohti... Alguses ise ka ei uskunud neid jutte, aga reaalsus on kahjuks midagi muud.walkman kirjutas:Ei tea mis sellel Silberautol siis viga peaks olema? See, et keegi midagi kuskil arvas, kes ise antud asutuse uksest võibolla sisse pole kunagi astunud isegi, ei tähenda küll midagi. Täpselt samasugune auto nagu osta tahad, ainult et 2006 väljalase, käis mul 180 000 km läbimise vältel kogu aja uuest saadik seal hoolduses ja kordagi mul küll neile mingeid pretensioone esitada polnud hoolduse kvaliteedi või kliendiga suhtlemise osas. Nimetet auto minu meelest on aus ja kannatab ligi võtta küll, suuremaid probleeme mul selle 5 aasta jooksul ei esinenud. Nüüd olen mõned sajad kilomeetrid juba järgmise mudeliga ringi veerenud ja eks aeg näitab kas uuem mudel on vanemale vennale ka vääriline järglane. Edu!
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
- RAMBO
- True Off Roader!
samru kirjutas:Sorry, valan nüüd küll õli tulle, aga olen käinud seal nii autoga remondis kui ka varuosi ostmas ning ausalt ütlen, et kui vähegi võimalik, siis eelistan teisi kohti... Alguses ise ka ei uskunud neid jutte, aga reaalsus on kahjuks midagi muud.walkman kirjutas:Ei tea mis sellel Silberautol siis viga peaks olema? See, et keegi midagi kuskil arvas, kes ise antud asutuse uksest võibolla sisse pole kunagi astunud isegi, ei tähenda küll midagi. Täpselt samasugune auto nagu osta tahad, ainult et 2006 väljalase, käis mul 180 000 km läbimise vältel kogu aja uuest saadik seal hoolduses ja kordagi mul küll neile mingeid pretensioone esitada polnud hoolduse kvaliteedi või kliendiga suhtlemise osas. Nimetet auto minu meelest on aus ja kannatab ligi võtta küll, suuremaid probleeme mul selle 5 aasta jooksul ei esinenud. Nüüd olen mõned sajad kilomeetrid juba järgmise mudeliga ringi veerenud ja eks aeg näitab kas uuem mudel on vanemale vennale ka vääriline järglane. Edu!
Sama siin. Rohkem ilma tungiva vajaduseta ma sinna oma jalga ei tõsta rohkem. Seal ilmselt vaadatakse,mida parem auto seda parem teenindus.
Piis.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Mingist ajast tuleb endalegi meelde selline seik, et sai tellitud 98 aasta AMG mersule esistangele paar puuduvat detaili. Helistati siis ja öeldi, et kohal. Järgi minnes selgus, et valed detailid tellitud. Nemad omal süüd ei näinud ja käskisid jupid välja osta, kuigi ise nad need jupid ju tellisid. Vaidlemise peale öeldi lõpuks, et andke andeks nemad UUNIKUMIDEGA üldse ei tegele. Helistasin ja uurisin natuke asja ja nüüd haugub see mees kuskil mujal. Sellest on nüüd mitu head aastat möödas ja rohkem negatiivseid kogemusi pikkade aastate jooksul õnneks olnud ei ole, käidud nii mersude, jeepide kui mitsudega külas seal. Võimalik, et on vedanud siis. Aga teemast rääkides - Maastureid oskab pädevalt remontida ja hooldada ka Viimsi Autohooldus, www.vah.ee ! Olen teenust kasutanud ja julgen soovitada.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27