Abi põhjakaitsme valmistamisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
SiimL
Rookie

Abi põhjakaitsme valmistamisel

Postitus Postitas SiimL »

Kuna teistest foorumitest eriti abi ei ole olnud siiamaani, siis mõtlesin, et leiab siit kellegi, kes suudaks aidata.
Nimelt on olemas põhjakaitsme materjal (tükk umbes 3mm paksust rihvelplekki) ning oleks hädasti vaja seda veidi kohendada, et see auto alla sobiks. Täpsemalt oleks vaja seda tükki kahest kohast painutada teatud nurga alla (ei oska kahjuks täpseid nurkasid öelda, need oleks vaja proovimise teel auto peal selgeks teha) ning äärmisel juhul ehk kaks kinnitusava ümber puurida. Sellega peaks suures osas see töö piirduma.
Kas keegi siinsetest oleks nõus sellise töö ette võtma või oskaks juhatada mind kellegi juurde, kes saaks mind selle töö teostamisel aidata ?
Romek
Rock Crawler

Re: Abi põhjakaitsme valmistamisel

Postitus Postitas Romek »

Koneskost saad kindlasti abi.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
0liver
Mudder

Postitus Postitas 0liver »

Kas 3mm mitte liig nõrguke ei ole?
Y61
SiimL
Rookie

Postitus Postitas SiimL »

Tõsi, ega seda paksust just üleliia pole aga hetkel pole paremat materjali võtta ning ma leian, et tingimustes, kus mina sõidan on see veidi abiks ikka. Tasub vist kohe ära mainida, et see kaitse ei lähe maasturile vaid tavalisele sõiduautole. Teema tegin lihtsalt siia foorumisse lootuses, et siinsed kasutajad oskavad sellisel teemal rohkem nõu anda.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”