Jeep GC 2,7 CRD mootor sureb lambist välja??!!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep GC 2,7 CRD mootor sureb lambist välja??!!
Ühesõnaga suvalisel aja hetkel sõittes sureb mootor välja...Seisma jäädes mootor käivitub kohe.Juhtub,et teeb korra päevas nii ja teinekord 5-6 korda.Kas on kellegil olnud tegu samalaadse probleemiga?Tänud ette mehed:)
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Jeep GC 2,7 CRD mootor sureb lambist välja??!!
Minul oli selline juhus (äkki on abiks?): http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=11& ... v%C3%A4ljaudukogu kirjutas:Ühesõnaga suvalisel aja hetkel sõittes sureb mootor välja...Seisma jäädes mootor käivitub kohe.Juhtub,et teeb korra päevas nii ja teinekord 5-6 korda.Kas on kellegil olnud tegu samalaadse probleemiga?Tänud ette mehed:)
Tervitus,ehk on abiks!
Pane juhe taha ja kontrolli kütuse rõhku,kui see kõigub otsi lahendust küttesüsteemist.
Endal oli GM jaoks toodetud Izusu 3,0 turbodiislil mis on kasutusel Saabidel ja mõningatel Opelitel analoogne juhtum,et lambist suri välja,
Mingit vea teadet ei tulnud.Mootor sõites ei tahtnud ka põõrdesse minna.Sai paagisõelad puhastatud ja torustk üle vaadatud,et õhku vahele ei tuleks.Samuti kütusefilter.
Maadlesin selle jamaga kaks nädalat arvates et äkki EGR või õhulugeja aga läks paremini.
Jõudu
Pane juhe taha ja kontrolli kütuse rõhku,kui see kõigub otsi lahendust küttesüsteemist.
Endal oli GM jaoks toodetud Izusu 3,0 turbodiislil mis on kasutusel Saabidel ja mõningatel Opelitel analoogne juhtum,et lambist suri välja,
Mingit vea teadet ei tulnud.Mootor sõites ei tahtnud ka põõrdesse minna.Sai paagisõelad puhastatud ja torustk üle vaadatud,et õhku vahele ei tuleks.Samuti kütusefilter.
Maadlesin selle jamaga kaks nädalat arvates et äkki EGR või õhulugeja aga läks paremini.
Jõudu
Sama jama siin, sureb lihtsalt välja, käivitub peale seismajäämist kohe, armatuuris lööb mootoritule ka põlema.
Pole küll 2,7 kuid minu 3.1 oli pumba klapi juhe vastu mootori käppa ennast ära hõõrdunud ja jooksis lühisesse. Alul ehmatasin ka ise, et mis värk aga kui paljaks hõõrdunud juhet nägin läks tuju paremaks.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Ahoi. Minu mure satub enamvähema samasse auku. Minu auto ei sure välja lihtsal linnasõidul või maanteel. Minu auto problem on kiirendamine ja seda üle 3500 pöörde. Kui vajutad pedaali põhja, võtab ilusti käigu madalamaks, kiirendab 3-4 sekundit täitsa korralikult (kuni 4000 pöördeni) ja siis lülitab mootori välja. Probleem kordub alati, kui seda üritada. Autot uuesti käivitades on jälle kõik ok. Ainult mootori veatuli põleb ja see kaob ka mõne aja pärast ära.
Kiirendes kuni 3000 -3500 pöördeni ei juhtu midagi halba - kõik tööta korralikult.
Silberis lasin diagnostika teha. Tulemuseks oli see, et kütuse rõhk kaob ära. Kuhu kaob ja miks kaob neil ideid ei olnud.
Kas kellelgi on kokkupuudet sama asjaga? On kellelgi ideid, kust võiks otsima hakata? Kütusefilter vahetati 2 kuud tagasi.
Kiirendes kuni 3000 -3500 pöördeni ei juhtu midagi halba - kõik tööta korralikult.
Silberis lasin diagnostika teha. Tulemuseks oli see, et kütuse rõhk kaob ära. Kuhu kaob ja miks kaob neil ideid ei olnud.
Kas kellelgi on kokkupuudet sama asjaga? On kellelgi ideid, kust võiks otsima hakata? Kütusefilter vahetati 2 kuud tagasi.
Siinpool oli mure pihustiga seoses, nimelt üks pihustiseib oli otsas ja üks pihusti ei toimi enam nii nagu vaja.
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul polnud küll sama mudel aga teema oli sama. Masin suri lambist kiirendamisel välja. Just siis kui mootor liiga palju korraga liikus. Tuli välja, et aku juhe oli ennast vastu kondi toru hõõrunud ja nii palju et juba andis lühist aga mitte pidevalt vaid just siis kui liiga järsku gaasi vajutasid juhtus see, samas peale väljasuremist käivitus koheselt ja sõit jätkus. Enne ei leidnud viga üles kuni konti täitma läksin, siis näidati 1cm suurust auku nii torus kui aku juhtmes.
My Other Car Is a TANK!
GSM +3725113176
GSM +3725113176
Niii. Sain ka oma probleemile ka lahenduse.
Varasemast kogemusest ühe teise toreda autoga õppisin, et vana ja väsinud aku vahetus uue vastu likvideerib imeväel mingid naljakad elektrivead ja mootori veateated.
Jeebi aku oli juba poolenisiti väsinud. Mõnel väga külmal talvehommikul polnud akul piisavalt jõudu, et mootorit ringi vedada. Nüüd tekkis sobiv juhus ja sai see aku ära vahetatud. Peale aku vahetust tegin kohe testi. Auto kiirendab täpselt nii nagu vaja, pöörded lähevad 4000 peale, käigud vahetuvad ja mingeid tõrkeid enam ei teki.
Kahju on see, et ma Silberis korra mainisin, et äkki võib asi olla vanas akus. Sealt see välistati.
Mis seos võib olla kehval akul ja kütuse rõhu kadumisel, oskab keegi äkki paremini seletada.
Varasemast kogemusest ühe teise toreda autoga õppisin, et vana ja väsinud aku vahetus uue vastu likvideerib imeväel mingid naljakad elektrivead ja mootori veateated.
Jeebi aku oli juba poolenisiti väsinud. Mõnel väga külmal talvehommikul polnud akul piisavalt jõudu, et mootorit ringi vedada. Nüüd tekkis sobiv juhus ja sai see aku ära vahetatud. Peale aku vahetust tegin kohe testi. Auto kiirendab täpselt nii nagu vaja, pöörded lähevad 4000 peale, käigud vahetuvad ja mingeid tõrkeid enam ei teki.
Kahju on see, et ma Silberis korra mainisin, et äkki võib asi olla vanas akus. Sealt see välistati.
Mis seos võib olla kehval akul ja kütuse rõhu kadumisel, oskab keegi äkki paremini seletada.
Mul oli sama probleem, kuigi auto ja mootor teine.(Voya 2,5D)
Sõidupealt, suvahetkel lõi põlema eelsüüte lambi ja mootor suri välja
Seisma jäädes käivitus koheselt.
Sellist tsirkust tegi korda 5...6.
Lahenduseks oli uus kütusefilter.
Sõidupealt, suvahetkel lõi põlema eelsüüte lambi ja mootor suri välja
Seisma jäädes käivitus koheselt.
Sellist tsirkust tegi korda 5...6.
Lahenduseks oli uus kütusefilter.

Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7