TiitR kirjutas:
Kas mu silmad petavad või ongi tegu parempoolse rooliga? Venekate puhul suht haruldane sel juhul. Või on mõni sisudoonor lihtsalt selline sattunud?
See võib ka 97tolline vmv telekas olla armatuuris.
EDIT: Samas, parempoolse rooliga autod on Venemaal üsna levinud. Kummaline, et nad neid ka ise ehitama on hakanud. Kui ka doonor parempoolse rooliga oli, asi see kuliibinitel ümber tõsta... Või on tõesti nii pohh? Kui järele mõelda, siis sellise autoga ilmselt ongi.
TiitR kirjutas:Kas mu silmad petavad või ongi tegu parempoolse rooliga? Venekate puhul suht haruldane sel juhul. Või on mõni sisudoonor lihtsalt selline sattunud?
Länkar kõrval kah ju parempoolse rooliga. Ilmselt omaniku kiiks. Vabal ajal joob kindlasti piimaga teed ja kastab küpsist sisse
Keegi targem võiks öelda mis rajoon see "75" on, siis lihtsam edasi mõtiskleda
TiitR kirjutas:Kas mu silmad petavad või ongi tegu parempoolse rooliga? Venekate puhul suht haruldane sel juhul. Või on mõni sisudoonor lihtsalt selline sattunud?
Länkar kõrval kah ju parempoolse rooliga. Ilmselt omaniku kiiks. Vabal ajal joob kindlasti piimaga teed ja kastab küpsist sisse
ei tea midagi, venelased peavad üldiselt japside originaalmasinaid, neid valepoole rooliga kvaliteetsemateks-vastupidavamateks kui eurooplasi, lisaks olla nende off-road varustusaste parem (nt difriplokid standartvarustuses jms). Kaug-Ida kandis on ennem meiemoodi rooliga masin haruldus. Ma nüüd peast ei tea ja netist ei viitsi otsida, mis regiooniga on numbrimärgi järgi (75) tegu ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
ei tea midagi, venelased peavad üldiselt japside originaalmasinaid, neid valepoole rooliga kvaliteetsemateks-vastupidavamateks kui eurooplasi, lisaks olla nende off-road varustusaste parem (nt difriplokid standartvarustuses jms). Kaug-Ida kandis on ennem meiemoodi rooliga masin haruldus. Ma nüüd peast ei tea ja netist ei viitsi otsida, mis regiooniga on numbrimärgi järgi (75) tegu ...
A kas sellest ei piisanud?
TiitR kirjutas:
LR90 kirjutas:
Keegi targem võiks öelda mis rajoon see "75" on, siis lihtsam edasi mõtiskleda
Wikipedia andis sellise jutu: Piirkonnakood 75, 80 Zabaykalsky Krai (Забайкальский край)
P.S parempoolsuse erilisust pidasin esimese hooga siiski nö. siinpool Venemaa harulduseks (Moskva, peterburi, jne..)...seal, mis päris kaugel Baikali maal toimub, pole õrna aimugi.
TiitR kirjutas:....
A kas sellest ei piisanud? ...
SRY!
Na aeglane toksija, niikaua kui toksisin jõuti 10 postitust vahele pista ... toksimise algul oli ainult teleka versioon kirjas ... ja ega peale enterit seda teemat uuesti ei vaadanud ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"