Mahno kirjutas:... Pärast usakaid on iga teine jaapani või euroopa päritolu maastur masendavalt kehva varustusega ja kõva kui kits

.....
MAJAPIDAMISAUTO varustus,nojah, kellele ema, kellele tütar.
Mida rohkem varustust seda rohkem võimalusi muretsemiseks mittetöötava varustuse üle

Ise olen üritanud alati osta nö plankauto, kus enam-vähem kõike saab lülida mehhaanilisel viisil käsikangidega, ainukesed soovitavad lisad mu nägemuses on plokisoojendus, konditsioneer ja kõik. Nt tavalised el. aknad on kuradist, talvel külmuvad kinni ja lahti ei saa, vändaga jõuad alati lahti vändata, el. mootor ütleb et liiga raske ... Eelmine suvi oli sõidukal kõikse palavamal ajal el. probleem ja korraga ei töötanud ei kont, ei avanenud el. aknad ega töötanud el. radika vent + veel mõned vähemolulised jubinad. Oleks olnud tavalised vändaga aknad ja rihmaga ventilaator siis saaks ka ilma kondita edasi liigelda, aga sellises seisus lausa võimatu ... Igatsugu automaatkastid, püsikiirusehoidjad, parkimisandurid jne jne no teate, ma juhin autot mitte auto mind.
No ja need liig pehmed õõtsuvad asjad, neist parem ei räägigi, samal sõidukal on ka vedrustus vedel, jaapani kastikaga sõita on tunduvalt mugavam ja peaasi, endal kindlam tunne kurvides.