nõrk mootor - ja kui suured rehvid?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

sellega harjub lõpuks ära, et lähed kurvi sidur all. :lol: Või vilistad kummi nagu jr. Aga see ohtliku pirueti jutt on BS, kui lukuga autoga on talvel ohtlik sõita siis peaks üle saja jõulised LSD lukkudega autod kõik ohtlikuks kuulutama. Asi nagu ikka tihendis kinni.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

rommi kirjutas:Vot ei tea kuidas praktikas aga tervest tiirust peaks piisama tavaliseks 90ē pöördeks (kiire arvutus näitab, et 31" ratta ümbermõõt on ca 2,5m, 10m pöörderaadiusega autol läbib tagasipöörde puhul välimine ratas ca 20m ja sisemine 15m)
Seda juhul kui pööratakse esirattad maksimaalselt välja. Ja siis tuleb sisemise ratta pöörlemist kokku ligi 4 meetrit.
zhadow
Mudder

Postitus Postitas zhadow »

Igal juhul tundub et ma hangiksin küll tolle Lockright-i kuid nüüd sellega seoses tekkis hoopis uus mure.

Et ma aga oma küsimusi erinevate teemade tegemisega liialt laiali ei pillutaks siis tegin uue teema oma auto kohta Nissani alla:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=4282

Lugege palun mu uut küsimust tolle posti lõpust
ja siis võiks selle teema siin ka lukku panna.
Suletud

Mine “Hooldus ja Remont”