M: Nissan Terrano 1997 a 2.4 bens. 3800 EUR
Moderaator: Moderators
M: Nissan Terrano 1997 a 2.4 bens. 3800 EUR
Müüa Nissan Terrano 1997 aasta 2.4 ja 91kW mootoriga.Manuaal kastiga. Autol midagi viga ei ole, kõik sillad, rummulukkud, veermik on korras. Autol tehtud õigel ajal hooldus ja hiljuti vahetasin ka sildades ja kastides ka kõik vedelikud välja. Mootor on ka täiesti korras ning õli ega midagi ei võta ja alt on puhas. Läbisõitu näidab 200 000, ise olen sõitnud umbes 30 000 ja nüüd on alla pandud uued All Terrain rehvid ja uued veljed. Millega sõitnud umbes 1000 km, ning mustri jääk on umbes 12 mm. Muidu vahetanud ainult pisiasju, igasugused puksid ja kondid, muu nagu vahetamist ei vajanud ja ei vaja ka. Müümise põhjus on soetada uus auto, ja kui keegi tahab vahetust pakkuda sisi ainult Lexus RX 300, minu poolse kompensatsiooniga muidugi. AUto on korras, tulge ja vaadake. Kütuse kulu ei ole ka tegelikult väga suur selle mootoro kohta, minul on keskmine umbes 12 liitrit normaalse sõiduga. Hind oleks siis 3800 EUR esialgu.
kontakt : 555 00 887
mihhail.kisseljov@gmail.com
ja pilte ka:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=eb53
kontakt : 555 00 887
mihhail.kisseljov@gmail.com
ja pilte ka:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=eb53
Re: M: Nissan Terrano 1997 a 2.4 bens. 3800 EUR
Uus madalam hind!
Kett veninud ei olnud. Puhastati õliakanalid nagu ma aru sain ja siis seesama võrk mis ei lastnud õlirõhul kiiresti sinna jõuda kuhu vaja et kett ära pingutada. Nüüd on asi täitsa ok:)
Kuidas auto sisemuse olukord on?
Korrosiooni kahjustused?
Korrosiooni kahjustused?
Seest on ta mul puhas, olen seda hooldanud. Roostet olen ainult ühes kohas märganud, seal kus tagumiste uste all need ääred on hakkanud roostetama,(küljekarbid on vist nende nimetus) aga see on vist tüüpiline viga. Raam on täiesti korras, mäda ei ole. Rohkem nagu polegi kuskilt roostet tähele pannud.