cherokee töötemperatuur
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee töötemperatuur
tere,
milline oleks normaalne jeep cherokee 4.0 töötemperatuur? praegusel hetkel maanteel kergete miinuskraadidega sõites on temperatuur selgelt alla 70 kraadi. linnas headel juhtudel saab 70 kätte.
milline oleks normaalne jeep cherokee 4.0 töötemperatuur? praegusel hetkel maanteel kergete miinuskraadidega sõites on temperatuur selgelt alla 70 kraadi. linnas headel juhtudel saab 70 kätte.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Minul seisab seier 110 juures, mis numbri järgi on jällegi paljuvõitu. Termostaat on uus. Eelmisega näitas täpselt sama numbrit. Ega need seierid alati õieti näita. Pigem saad hoiatuse olukorra olulisest muutumisest. Võib muidugi olla, et on suvine termostaat. Kui kuut korralikult soe on, jäta ta rahule, arvan ma.
termostaat ei saa läbi olla, sest ta hoiab alati ilusti seal 70 kraadi juures. laseb mootoril soojeneda ja siis hoiab seda taset. tqhq'st anti hea vihje, et võib olla on termostaat selline, kes avabki ennast nii vara, mis tundub loogiline, sest auto on mõned kuud tagasi itaaliast toodud. auto läheb niikuinii kolmapäeval hooldusesse, tuleb lihtsalt to do listi see lisada ja 85 kraadilt või 90 kraadilt avanev termostaat sisse panna. selle pärast hakkasingi muret tundma, et salong korralikult soojaks ei tahtnud minna. läks selliseks inimlikuks, kuid seda soojendus põhjas olles.
-
Krooniline
- Rock Crawler
Re: cherokee töötemperatuur
Vana teema, aga vahetasin täna termostaadi ära ja silma hakkas selline "modifikatsioon"

Nagu arvata võis, siis termostaadi vahetusest eriti tolku polnud. Sellepärast vistma seda õiget töötemperatuuri sõiduajal kätte ei saagi. Temp jääb maanteel mingi 75 juurde. On kellegil ideid kuidas asja lahendada. Teha väikeseringluse tihendi sellevõrra väiksem ? Või ma lihtsalt teen sääsest elevandi.
Soojaga salongis muret pole, sooja hakkab kiiresti andma. Jahutusvedelik ei kao.
EDIT: Või see modifikatsioon ongi just selleks mõeldud, et väikesest ringlusest rohkem vedeliku läbi läheks ja talvel kiiremini salong soojaks saada?

Nagu arvata võis, siis termostaadi vahetusest eriti tolku polnud. Sellepärast vistma seda õiget töötemperatuuri sõiduajal kätte ei saagi. Temp jääb maanteel mingi 75 juurde. On kellegil ideid kuidas asja lahendada. Teha väikeseringluse tihendi sellevõrra väiksem ? Või ma lihtsalt teen sääsest elevandi.
EDIT: Või see modifikatsioon ongi just selleks mõeldud, et väikesest ringlusest rohkem vedeliku läbi läheks ja talvel kiiremini salong soojaks saada?
Millise avanemis temperatuuriga termostaadi panid? Ja kui sa nüüd selle termostaadi kaanele otsa vaatad,siis saad isegi aru milleks see "modifikatsioon" tehtud on 
-
Krooniline
- Rock Crawler
See, mis ennegi 195 oli peal
Ehk täpsustad, et miks ? 
Samas sellel termostaadi korpusel on suure ja väikese ringluse vaheline sein suht õhuke. Kui see nüüd ploki külge tagasi panna, siis ei saa ju kunagi kindel olla, kas see hermeetik, mis ma vahele susasin ka pidama jääb. Väljast ok, aga seest laseb väikeringlus läbi.
Samas sellel termostaadi korpusel on suure ja väikese ringluse vaheline sein suht õhuke. Kui see nüüd ploki külge tagasi panna, siis ei saa ju kunagi kindel olla, kas see hermeetik, mis ma vahele susasin ka pidama jääb. Väljast ok, aga seest laseb väikeringlus läbi.
Mis asi sul seal õhuke on?
Kõigepealt paned termostaadi.siis tihendi ja kaan peale.Mina ei susind sinna mingit silikooni.Ja isegi, kui sa väidad,et sealt kuskilt pressib mööda,siis on see nii äike kogus,mis ei mõjuta temperatuuri. Ilmselt ujub sul seal kuskil "elektri kala" 
- kalleo
- Rock Crawler
Nii ta vist on, sees niipalju vedelikku vasakule ei tohiks kuidagi minna. Kui just ei ole tehtud "lisamodifikatsioone"... nt. kaanes. Aga mina panin küll tihendi mõlemalt poolt kergelt hermeetikuga kinni, muidu need 2 polti kipuvad pingutades kaant painutama ja siis pressis jahutuse tilgad tihendi vahelt välja.laurz kirjutas:Mis asi sul seal õhuke on?Kõigepealt paned termostaadi.siis tihendi ja kaan peale.Mina ei susind sinna mingit silikooni.Ja isegi, kui sa väidad,et sealt kuskilt pressib mööda,siis on see nii äike kogus,mis ei mõjuta temperatuuri. Ilmselt ujub sul seal kuskil "elektri kala"
Temperatuuriandurit vahetasid?
EDIT: Kindel, et jahutussärki õhku ei olnud jäänud?
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
-
Krooniline
- Rock Crawler
Õhku sees pole, aga temp andur on küll veel vana. Vahetan selle ka ära ja siis näis.
Mul selline küsimus siia otsa ,et kas väiksemal töötemperatuuril töötamine võib mõjutada kütuse kulu kuni 3L/100km
Küsimus siis sellest,et enne termostaadi vahetust näitas kompuuter keskmiseks kuluks sinna 14-15 kanti,uue termostaadi sain Top-partsist,temperatuur üle 80 mitte kuidagi tõusta ei taha ja no keskmiseks kuluks mitte mingi valemiga alla 17.5 L/100 ei saa.
Autoks siis Grand Cherokee zj 4.0
Küsimus siis sellest,et enne termostaadi vahetust näitas kompuuter keskmiseks kuluks sinna 14-15 kanti,uue termostaadi sain Top-partsist,temperatuur üle 80 mitte kuidagi tõusta ei taha ja no keskmiseks kuluks mitte mingi valemiga alla 17.5 L/100 ei saa.
Autoks siis Grand Cherokee zj 4.0
Peaks vist võtma rohkem kütet küll.Minuarust oli 75 kraadi see temp kust alates mootor lahjemat segu saama hakkab.Kuni 75-ni peaks mootor töötama n.ö. toore režiimis.Kui sul tempi kell tiba valetab, siis olekski sul mootor nagu toore režiimil kogu aeg.