Ostuhuvi Jeep Grand Cherokee

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Ostuhuvi Jeep Grand Cherokee

Postitus Postitas Tarmi »

Lähiajal plaanis täiendada autoparki uue maasturiga ja on silma hakanud ning proovisõituki tehtud uue Jeep Grand Cherokeega. 3.0 diisel, automaat. Kas on kellegil olnud kokkupuudet sellise masinaga ja mida arvate, kas oleks mõistlik valik. Hind, välimus, varustus jms meeldib, aga kuna varem pole üldse seda marki sõidukitega kokkupuudet olnud, siis mõtlesin enne otsuste langetamist konsulteerida siinse kogukonnaga väheke sel teemal. Kaalunud olen ka Mitsubishi Pajerot, aga tundus kuidagi robustne, lärmakas, tundetu ja uimane olevat - ühesõnaga eriti head muljet ei jätnud. Samas oli ta pakkumises üpris hea hinnaga. Pathfinderit pole proovinud, kuid kas on kaalumist väärt variant. Eelnev kogemus olemas Toyota LC 120-ga ja sooviks nüüd midagi uut proovida. Fleimige!
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Re: Ostuhuvi Jeep Grand Cherokee

Postitus Postitas ivan »

On olnud kokkupuude, sõitnud juba pea 6 aastat. Põhimõttel "igaüks kiidab oma", on parim mulle, kes kasutab autot igapäevaselt tööl käimiseks, nädlalõppudes teise auto metsa vedamiseks, jahil käimiseks ja ülbete rullnokkade kiusamiseks.
Ei meeldi uuendatud mudeli hind, vana oli parem.
Küsi konkreetsemalt mis sind huvitab, mis auto juures peab olema ja mis on sinu jaoks ebaoluline.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Ülemusel oli huvi sellise asjanduse vastu ja sain natuke autot uuritud. Hirmu tekitas asjaolu, et Eesti müügimehed ei tea ka ise antud auto kohta väga palju. Küsimusele, kas mootor on keti või rihmaga vastati kahe päeva jooksul, et vist ketiga. Mida teati, on asjaolu, et 3,0 mootor ei ole enam mersu vaid Itaalia VM motorsi oma, millelt Jeep varem on kasutanud 2,1; 2,5 ja 2,8 diiselmootorit. Praegused autod pidid olema 5 käigulise automaatkastiga, uued pidid tulema aga 7 käigulised, seega tasuks ostes käigukasti valida. Liiga uus, et vastupidavust kommenteerida.

Üldkokkuvõttes otsustas ülemus taas uue Range Rover Spordi kasuks.
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Range Rover jääb eeldatavast hinnaskaalast välja, ei pea otstarbekaks max. viieks aastaks nii kallist autot osta. Pealegi sellises hinnaklassis eelistaksin kindlasti G mersut. Ivani küsimusele vastates, mida ma soetatavalt autolt eeldaksin, on järgnevad: hea varustuse ja hinna suhe (mida rohkem tulesid ja vilesid, seda vahvam), mugav pikal sõidul, võimekas mootor, et jaksaks ka haagist vedada, ruumi peab olema sees viiele inimesele, Aastane läbisõit kuskil 80 000km, seega hoolduse ja kütuse peale minevad kulud võiksid jääda mõistlikuse piiridesse. Kõige karmim maastik on on Tallinn-Tartu-Võru maantee, seega maastikuomadused primaarsed ei ole, selleks on teine auto olemas. See Itaalia diiselmootor teeb murelikuks, ei tea kas õigustatult... arvasin, et kasutatakse endiselt MB toodangut.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

nohik kirjutas: Mida teati, on asjaolu, et 3,0 mootor ei ole enam mersu vaid Itaalia VM motorsi oma
Näib, et isegi seda ei teata...
3.1 on Itaalia oma
aga 3.0 V6 160kW on ikka mersu oma ja minu arust väärt mootor (seda ka tuttava silberi mehaaniku arvates).
Manused
Selline on Commanderi 3.0L mootoriruum... ei usu et GC on midagi väga teistmoodi. Üks põhi tunnuseid vist peaks olema, et Mersu mootoril vahetatakse vaid õlifiltri papist sisu (kaas mootorist paremal pool ees).
Selline on Commanderi 3.0L mootoriruum... ei usu et GC on midagi väga teistmoodi. Üks põhi tunnuseid vist peaks olema, et Mersu mootoril vahetatakse vaid õlifiltri papist sisu (kaas mootorist paremal pool ees).
3.0L.jpg (153.7 KiB) Vaadatud 3109 korda
Viimati muutis atdoom, R Okt 07, 2011 11:12 am, muudetud 1 kord kokku.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Okay, see millega mina sõitsin, evis müügimees-spetsialisti sõnul kapoti all hoopistükkis 3.0 V6 turbodiislit, mis tootvat väidetavalt hoopis 177 kW ja 550 njuutonit. Ei taibanud Mercedese, või Itaalia päritolu selgitada. Nüüd käisin proovimas ka Touaregi vahepeal - ka ei tekitanud erilist emotsiooni tõttöelda. Selle jeebiasja tahaks selgeks saada küll, kuna nagu rahvas siin sosistab, ei tea Silberauto ise ka, mida ta müüb või? :|
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Tarmi kirjutas:Okay, see millega mina sõitsin, evis müügimees-spetsialisti sõnul kapoti all hoopistükkis 3.0 V6 turbodiislit, mis tootvat väidetavalt hoopis 177 kW ja 550 njuutonit. :|
177kW oli vist 4,7 bensukas...
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Tarmi
Mudder
Kontakt:

Mulle sellisest 4.7-st ei räägitud midagi. Valida anti sisuliselt 3.6 Bensuka vahel 210 kW ja 3.0 Turbodiisli ( nende väitel siis 177kW ja Itaalia(!?) , mis tegelikult siis 160 ja MB nagu räägite, mis iseenesest polegi halb ju). Tellimise peale pidi saama ka 5.7 V8 bensukat ja sellega ongi kogu mootorivalik. Rohkem küll midagi ei mainitud.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Tarmi kirjutas:Mulle sellisest 4.7-st ei räägitud midagi. Valida anti sisuliselt 3.6 Bensuka vahel 210 kW ja 3.0 Turbodiisli ( nende väitel siis 177kW ja Itaalia(!?) , mis tegelikult siis 160 ja MB nagu räägite, mis iseenesest polegi halb ju). Tellimise peale pidi saama ka 5.7 V8 bensukat ja sellega ongi kogu mootorivalik. Rohkem küll midagi ei mainitud.
Ehee... mina rääkisin veidi vanematest masinatest..., aga tundub, et uute koha pealt panin ise pange:(
Uutel ongi mingi uus itaallane 3.0...
Kiika siia:
http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WK2/index.htm

Mina kiikaks vähe kasutatud vanema GC 3.0 mersu mootoriga isendi poole (vahekastiga Guadradrive II)... see on selline sisetunne lihtsalt, sest uuest itaalia 3.0 ei oska midagi arvata.
Vabandust segaduse pärast (See 2011 aasta uus itaalia mootor oli mulle uudis).

Chang Ying-Yue
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”