ÄA suurt kasvu koer

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

007
Fitting 38"

Re: ÄA suurt kasvu koer

Postitus Postitas 007 »

Ise küsiks veel niipalju, et isane või emane ja mis olud need sellised on, mis sunnivad looma ära andma?? Vbl saab kogudus aidata nõuga, kuna naljalt keegi koera (täiskasvanut siis) omale ei võta!!
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
devil22
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas devil22 »

007 kirjutas:Ise küsiks veel niipalju, et isane või emane ja mis olud need sellised on, mis sunnivad looma ära andma?? Vbl saab kogudus aidata nõuga, kuna naljalt keegi koera (täiskasvanut siis) omale ei võta!!
Koer on isane. Põhjused miks koera ei saa pidada on need, et muidu ei haugu, ega võõrastele ei tee mitte midagi. Laste vastu sõbralik aga kanu himustab murda.
Mihkel89
Rock Crawler

Postitus Postitas Mihkel89 »

nipper kirjutas:
Mihkel89 kirjutas:
nipper kirjutas:Kui koera enam ei saa/taheta pidada, tuleks ta magama panna. Ega koer ei saa aru et, OLUDE SUNNIL. Selline teise peresse andmine teeb koera hinge ikka väga haigeks. Kui ütled et, koer on sõbralik, siis jääb koerale veel enam tunne, et mida ta vanas peres valesti tegi.
Sellise jutuga, et koera kohe magama panna, võid sa perse minna ja aasta lõpuni ! Milleks kohe koera mama panna ????? Uues kodus kohanemine võtab küll aega, kuid koer leiab endale alati uued sõbrad. Olen seda oma elus ise kogenud. Nii et kui sa millesti ei tea siis ära sitta suust välja aja.

Päris suure suuga oled :floff
Mul on terve elu peres koerad olnud, on praegugi. Arvan, et tean koertest nii mõndagi. Samas tean kahte tuttava-tuttavate koeri kes on kuu jooksul peale uute peresse kolimist surnud, siis kolmas jooksis päris minema(vana pere otsima, VIST :!: ) ja neljas ootas vana peremeest ukse ees ja suri nälga. Päris head näited, ahh???
Muidugi koer võib harjuda kõigega, aga meeldiv talle see kindlasti pole, eriti kui oli veel enne korralik peremees ja kodu, ning saadi hästi läbi.
Tegelikult pean ma vabandama, kuna elasin viha vale inimese peal välja. :oops:
Natuke mõtlematu ütlemine minupoolt. Mulle lihtsalt see mõte ei meeldinud.
Seega palun vabandust.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Võib ka sealselt rahvalt küsida.
http://www.marandi.fie.ee/jahifoorum/
Seal päris mitmed kasutajad ka siin foorumis.
Ehk viskab keegi lingi.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Vasta

Mine “Bizniz”