palun abi s6itmise kohta oma maal
Moderaator: Moderators
palun abi s6itmise kohta oma maal
no siuke brobleem et mul atv ja ise olen 13 ja tahan s6ita enda maa lapil aga kas tohin yldse ??? palun aidake.
Re: palun abi s6itmise kohta oma maal
Ei tea nüüd mismoodi selle uue liiklusseadusega jäi, aga vanasti küll võis! Kui see maalapp just 10x10m ja otse linnas majade vahel ei ole, siis vaevalt keegi sellest probleemi tekitab ja kuhugi kaebama hakkab. Kui maal elad ja oma maal sõidad siis ei näe probleemi, anna minna! See muidugi minu arvamus(ei pruugi ühtida E.V.uute ägedate seadustega) ja meie külas see nii toimib, 5 aastasedki sõidavad oma hoovil oma väikeste ATV dega...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
no mdea se maa lapp on nagu v2ikses linnas aga suht metsas ja majad oli ka selle k6rval ja veel hullem et yks ment elab seal majas niiet jahh aga ait2hh
No kui selline olukord, siis soovitan täpselt liiklusseadusest järgi uurida, ja kui võib siis pole ka sellel korravalvuril midagi kobiseda.
Kui ei või näiteks kirjade järgi, siis mine küsi oma naabrimehe mendi käest otse, et mis arvab sellest, kui muidu niikuinii sõita ei saa, siis pole ju midagi kaotada! Soovin edu!:)
Kui ei või näiteks kirjade järgi, siis mine küsi oma naabrimehe mendi käest otse, et mis arvab sellest, kui muidu niikuinii sõita ei saa, siis pole ju midagi kaotada! Soovin edu!:)
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- isakene
- I know how to fix stuff
Liiklusseadus:
(1) Käesolev seadus sätestab liikluskorralduse Eesti teedel, liiklusreeglid, liiklusohutuse tagamise alused ja põhinõuded, mootorsõidukite, trammide ja nende haagiste ning maastikusõidukite registreerimise ja neile esitatavad nõuded, juhtimisõiguse andmise, mootorsõidukijuhi töö- ja puhkeaja ning liiklusregistri korraldamise ja pidamise nõuded ning vastutuse liiklusreeglite rikkumise eest.
(2) Käesolev seadus reguleerib ka maastikusõidukite maastikul liiklemist.
(21) Käesoleva seaduse §-s 69 sätestatut ehk siis sõiduki juhtimist joobeseisundiskohaldatakse mootorsõiduki juhile ka sõiduki juhtimisel väljaspool teed.
Siit ma loen välja, et väljaspool teid liiklusseadus ei kehti, välja arvatud piirangud maastikusõidukitele ning joobes olekus juhtimise lauskeeld. Ainult maaomaniku luba võidakse küsida, nii et omal maal väljaspool teid lubadeta sõitmine mingil moel piiratud ei ole.
(1) Käesolev seadus sätestab liikluskorralduse Eesti teedel, liiklusreeglid, liiklusohutuse tagamise alused ja põhinõuded, mootorsõidukite, trammide ja nende haagiste ning maastikusõidukite registreerimise ja neile esitatavad nõuded, juhtimisõiguse andmise, mootorsõidukijuhi töö- ja puhkeaja ning liiklusregistri korraldamise ja pidamise nõuded ning vastutuse liiklusreeglite rikkumise eest.
(2) Käesolev seadus reguleerib ka maastikusõidukite maastikul liiklemist.
(21) Käesoleva seaduse §-s 69 sätestatut ehk siis sõiduki juhtimist joobeseisundiskohaldatakse mootorsõiduki juhile ka sõiduki juhtimisel väljaspool teed.
Siit ma loen välja, et väljaspool teid liiklusseadus ei kehti, välja arvatud piirangud maastikusõidukitele ning joobes olekus juhtimise lauskeeld. Ainult maaomaniku luba võidakse küsida, nii et omal maal väljaspool teid lubadeta sõitmine mingil moel piiratud ei ole.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Mina soovitan küsida selle mendi käest otse mida ta asjast arvab, kui sa just pole tal moosivargil käinud vms 
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting