Praegu ainult VEOKITE omad...
Ja muidugi nimede õigekirja....

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Ja lisaks VABA klassis viga sees nr. 408 on VILKAR team( koht 10.) mitte Blendman (koht 6.), keda on nimekirjas 2 korda. Oli sellega juba mandaadis väike sekeldus. Sest arvatavasti oli Blendman ennast kogemata vale numbriga reganud või tuli viga kusagil mujal sisse.Vahur kirjutas:Ootaks kodulehele ka ringiaegu!
Praegu ainult VEOKITE omad...
Ja muidugi nimede õigekirja....
Negatiivse asjana tooksin välja ja koputaks Turistide südametunnistusele veidi. Kui otsest vajadust ei ole siis mida imet te kaevate ja lõhute metsaalust. Ümber saab ka tupiku lõpus keerata ilma sinna peenramaad tekitamata. Peaks siiski vältima sellist hooletut lammutamist..siis on hilja vabandada kui näpuga näitama hakatakse. Mõelge ka veidi kui tallate.helar kirjutas: Mis puutub turisti osalustasusse:
Lihtne matemaatika:
4x 20( sägid hinnas kõigile) 80.- €
piletid mõlemaks päevaks 10x 4 40.-
Sh parkimine sisuliselt raja kõrvalkokku 120.-
Vahe 30.-€
Pole ju kallis?
Igatahes turistidele oli tehtud väga äge sõit !
---------------
Tere kõigile tehnilise kontrolli poolt.Una kirjutas:
PS: Pole küll minu asi vinguda reeglite ja nendest kinnipidamise osas, kuid see, et venelaste Pro-X tiimi TR-1 klassi Mersu tehnilises kontrollis väidetavalt tulede pärast vabaklassi tõsteti on mage. Ma mõistaks seda Sügissõidul või Sultsi sõidul, aga Klaperjahil ??? Arvestades seda, kuidas meid sel aastal Venemaal vastu võeti ja koheldi ning seda, milline jebimine on siit Venemaale või Venemaalt siia võistlema minek/tulek - oli piinlik ja mitte vähe. Parandagu teh. kontrolli mehed mind kui ma asjadest valesi aru sain.
Järgmise korrani.
Una
porilane kirjutas:Tere kõigile tehnilise kontrolli poolt.Una kirjutas:
PS: Pole küll minu asi vinguda reeglite ja nendest kinnipidamise osas, kuid see, et venelaste Pro-X tiimi TR-1 klassi Mersu tehnilises kontrollis väidetavalt tulede pärast vabaklassi tõsteti on mage. Ma mõistaks seda Sügissõidul või Sultsi sõidul, aga Klaperjahil ??? Arvestades seda, kuidas meid sel aastal Venemaal vastu võeti ja koheldi ning seda, milline jebimine on siit Venemaale või Venemaalt siia võistlema minek/tulek - oli piinlik ja mitte vähe. Parandagu teh. kontrolli mehed mind kui ma asjadest valesi aru sain.
Järgmise korrani.
Una
Klaperjahi tehnilised tingimused on kõigile võrdsed ja kättesaadavad. Pro-X tiimi võistlusauto ei vastanud TR-1 klassi reeglitele seetõttu,et
1.Autol olid org.klaasist küljeaknad (eelmine aasta tegin meestele selgeks, et Eestis sellist asja ei aksepteerita ja järgmine kord TR-1 klassi asja ei ole)
2.Rehve mõõtes surusin mõõduhargi jõuga üle rehvi, hiljem panin peale Vaba mõõdu (838mm) ja rehvi ning hargi vahele jäi 5-7 mm, seega reaalne rehvi mõõt ca 830mm
3.Esituled ei olnud tänavalegaalsed
4.Istekohtade arv autos ei vastanud tehnilisele passile
Tehnilised reeglid on meil oma tehtud ja nende koostamisel on meil kõigil võimalik oma arvamus öelda. Ja kui me oma koostatud asju ise ei järgi, milleks siis üldse neid vaja on?
Kui on veel midagi küsida, vastan kindlasti.
Anto
5070627