Hüdrovints.
Moderaatorid: jr, Moderators
- uputaja
- I live off from the mud
Re: Hüdrovints.
Würthi auto kombo kaalub ca 70kg. Sinu Patrolile sobib hästi ette mehaaniline toyota vints. Kiire võimas ja kaalub vähe. Korralik kiiludega kardaan ja kõik.
Ärge üle kah mõelge.
Ärge üle kah mõelge.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kaal ja võimsus on head küll.Ei vaidle.
Hüdro on aga etem,sest sama võimsuse ja kiiruse juures on võimalik vintsi ja rattaid erinevalt käitada.
Hüdro on aga etem,sest sama võimsuse ja kiiruse juures on võimalik vintsi ja rattaid erinevalt käitada.
HM Racing Team
Sinu jutus on tõetera,seda ma seal Klaperil vahtisin jah,et selle TR2 patroli ehituseks on läinud tubli kopikas.Mis mootor tal peal oli,vintsimees teadis niipalju,et rida kuus:)))aga noh,seal võitis vints,mitte mootor.(muidugi ka hea teami töö)Movistar kirjutas:Selle Patroliga ei soovita ma üldse kuhugi võistlema minna.Lõhud mõttetult auto ära ja poodiumile lootust pole.Originaalkonditsioonis kindlasti mitte.
See TR2 Patrol (eeldan,et sa seda Klapperil nägid) on originaalist väga kaugel.Sinna on tõsiselt palju raha sisse laotud.Nii paar selle masina omahinda.
Sõida sellega niisama ja kui võistlema tahad minna,siis müü see maha ja soeta alustuseks midagi kergemat.
Millegagi ju peab tegelema,ennast sügada jõuab ka hiljem...5210376
Toyota mehaaniline vints.....Pakuks huvi küll,kuid mismoodi ma ülekande teen?Uurisin kasti ja ühtegi lisa auku pole kusagil,vanal patrolil oli külje peal väljavõte,see kuramus on selline,t löö või haamriga auk sisse:))Iga nõuanne on teretulnud!uputaja kirjutas:Würthi auto kombo kaalub ca 70kg. Sinu Patrolile sobib hästi ette mehaaniline toyota vints. Kiire võimas ja kaalub vähe. Korralik kiiludega kardaan ja kõik.
Ärge üle kah mõelge.
Ühe õhtuga palju infot,kuid asjalikku,sul on õigus,et milleks rasket autot veel raskemaks teha....pole eriti mõtet jah,ega ta on mul selline jah,et kui hooga ei lähe,siis upub ruttu:)) Ei ole tark,et sel teemal sõna võtta,sestap tänud igal juhul,võtan mõttetera arvesse,tänud.runn kirjutas:Milleks tahad rasket "grillimehe" vintsi.![]()
Sõitsin Volvo C303-ga Torini 9000 vintsiga ja sai hakkama muidugi lõpuks oli ta laiali miks ka neid enam ei müüda.
Patrolile sobib täiesti Comeup , Kingone 9500 vints. Klaperjahi proloogid mis ei olnud platsi peal sõitsin läbi pikka 4,2 Y60 Patroliga ees Comeup 9500. Sama Patroliga sai gaasitrassilt ära toodud Skype Volvo millel polnud enam sidurit.
Seega ei ole mõtet suht rasket autot veel raskemaks teha, lihtsam on vintsimise tehnika selgeks teha
Tere üle pika aja!Tegin oma otsuse ja valisin come up DV 12-ne,tõmbejõud 5443kg-peaks piisama patrolile:)Peamine,et oleks kaks korralikku akut ja generaator laeks piisavalt,nii et edu ja lõbu kõigile,kes selle hobiga tegelevad!!!
Kui nupp nokib, siis toob ka nõrgem vints su välja. Võistlusmasinatele pannakse võimsaid ja kiireid vintse, et võistluse ajal esimese puu/kännu küljest välja tõmbaks. Lähed seenele ja kinni jääd, siis aega küll otsida kõige sirgem koht, kõrgem jne.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Arvan,et see 18kg ei mängi suurt rolli:)) pean ise 18 kg maha võtma ja asi jonksus:) varu võib alati olla,võibolla jah natuke võimas ta sai,kuid hind millega ma ta kätte sain oli liiga ahvatlev,et mitte ära öelda:) ja peamine,asi on uus!!! Aga mida mina targutan,katsetan ja hullan,eks hiljem näeb,elu ongi katse-eksitus meetod:) Kõike toredat sama hobiga tegelevatele härrastele!!!
Elbert
Elbert
Üks väike mure siiski,kui kellegil leidub 50mm+100kg esimesi tõstevedrusid,siis oleks huvitatud mõistliku hinnaga.
- inseneer
- Legod Varuosadest
Kuidas on edenenud?ETPatrol kirjutas:Üks väike mure siiski,kui kellegil leidub 50mm+100kg esimesi tõstevedrusid,siis oleks huvitatud mõistliku hinnaga.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Varsti jõuavad kohaleinseneer kirjutas:Kuidas on edenenud?ETPatrol kirjutas:Üks väike mure siiski,kui kellegil leidub 50mm+100kg esimesi tõstevedrusid,siis oleks huvitatud mõistliku hinnaga.
Olen oma grillimehe vintsiga väga rahul,Võistlustel ei käi ja kiirusest piisab täiesti,Jr jutt oli õige,kui ikka patrol silmini sees,siis on hea vaadata,kuidas sõber maaseest väljub-ilma plokita:) Soovitan teistele ka ,annan hea meelega nõu,kuidas tegin vintsi aluse jne,nuputamist oli:) et jääks enam,vähem silmale ka. Jõudu!!!