Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
pajero567 kirjutas:kui korralik see kasutatud vints on?ptarolit vintsib muda seest välja ? kas mingi garantii on ka ?
No samurai ette jätkus teda maa ja ilm. Vett pole saanud (kui siis vihmase ilmaga oli nina peal) ja need paar korda mis sai vintsitud, toimetas täitsa normaalselt. Ma arvan, et safarisõitude raames piisab sellest ka patrolile. Mingit lisagarantiid ma pakkuda ei saa, kui siis ainult niipalju et müüdav asi on töökorras, nii nagu tehasest tulnud. Sellele vintsile on pakkuda lisaks ka kahte tagavara mootorit.
Lisaks on bronnitud:
Toy püsikas,
torupainutaja,
üksik kolakas velg
4runneri plekkvelg
>8.) Originaalveljed Suzuki Samurai -98, R15, 5x139.7 Hind 4tk. - 70€ pilt Broneeritud
Ega ühte paari selliseid velgi ei vedele... äkki?! Sobiksid mu (UAZ) kärule hästi alla
Tervitades,
Andres
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
atdoom kirjutas:>8.) Originaalveljed Suzuki Samurai -98, R15, 5x139.7 Hind 4tk. - 70€ pilt Broneeritud
Ega ühte paari selliseid velgi ei vedele... äkki?! Sobiksid mu (UAZ) kärule hästi alla
Enamus kola nüüdseks siis läinud. Tänud kõigile, kes kauba vastu huvi tundsid!
Infoks veel, et lisaks üksikule kolakale plekkveljele tuli veel aianurgast välja veel 3 samasugust kolakat plekkvelge. Toyota auguvalem, silma järgi kuskil 5.5"-6" laiad. Kolmel neist on mingi rehvinärakas ka peal. Kergelt roostes on ka. Hind 40€ komplekt.
rommi kirjutas: Infoks veel, et lisaks üksikule kolakale plekkveljele tuli veel aianurgast välja veel 3 samasugust kolakat plekkvelge. Toyota auguvalem, silma järgi kuskil 5.5"-6" laiad. Kolmel neist on mingi rehvinärakas ka peal. Kergelt roostes on ka. Hind 40€ komplekt.
Niih, need veljed siis kah läinud.
Ma panen eestist minema peale 22-st sept. Vintsi mootorid jätan tuttava juurde hoiule, kui miskit veel vaja siis annab korraldada.