Mida teha Toyota 4runneriga

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Piloot
Off Roader Wannabe

Mida teha Toyota 4runneriga

Postitus Postitas Piloot »

Mis oleks mõtekam kas müüa toyota 4runner tervikuna või osadeks.Kui paljudele osadele võiks leida ostja.Tegemist 3,0 1992 aasta autoga.Bensiin.Mootor ,raam ,nelivedu korras.Välist roostet silma ei hakka aga mujalt ikka leiab.Või ehk teeks auto korda aga siis oleks oleks vaja raha ca 350-400 euri.Ja loomulikult ka pisut aega.Auto hindaks hetkel minimaalselt 1700 euri kui aga vaadata ringi mida selle raha eest arvaks et saab ka pisut rohkem.Mida arvata antud asjast.
VW Country
Runner 3,0
Wrangler 4,0
Runner 3,0
Frontera 2,0
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Re: Mida teha Toyota 4runneriga

Postitus Postitas RAMBO »

Piloot kirjutas:Mis oleks mõtekam kas müüa toyota 4runner tervikuna või osadeks.Kui paljudele osadele võiks leida ostja.Tegemist 3,0 1992 aasta autoga.Bensiin.Mootor ,raam ,nelivedu korras.Välist roostet silma ei hakka aga mujalt ikka leiab.Või ehk teeks auto korda aga siis oleks oleks vaja raha ca 350-400 euri.Ja loomulikult ka pisut aega.Auto hindaks hetkel minimaalselt 1700 euri kui aga vaadata ringi mida selle raha eest arvaks et saab ka pisut rohkem.Mida arvata antud asjast.
Mis siin ikka arvata? Pane pilt ja telefoni number ka! Oma silm on ikka kunn.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

4Runneri ainus väärtus on mootor. Selle eest saad sa hea õnne korral 600€. Ülejäänud tarvikud nagu kastid, difrid, muud pulikad toovad ehk samapalju veel sisse ja ausalt ega sealt suurt rohkem midagi võtta pole. Kui tahad muidugi kiirelt lahti saada. Kui on aega müüa ja viitsid mässata müümisega, siis võid ehk isegi kogu kola eest rohkem saada aga minumeelest see pole see vaeva väärt. Kered on ju neil tavaliselt nii läbi, et inglismaalt vale poole rooliga masinad sobivad kerevahetuseks oluliselt paremini. Mina soovitaks meik korda teha ja proovida ikka autona müüa. Aga ma olen ka kannatamatu hing.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Piloot
Off Roader Wannabe

Need hinnad mis välja tõid on ikka suht väikesed.Suhtlesin mõne varuosamüüaga ja hinnad ikka suht kõrgemad mis siin pakutud aga ikkagi läheb tervikuna müüki või siis endale põllumajandustöödeks pean mõtlema.Hetkehinnaks on 1700 eur ja alla selle ei tingi.Hetkeemotsioon aga turuhinda vaadates see ka Eesti odavaim Toyota maastur seega või keegi teab veel odavamat:)
VW Country
Runner 3,0
Wrangler 4,0
Runner 3,0
Frontera 2,0
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Piloot kirjutas:Need hinnad mis välja tõid on ikka suht väikesed.Suhtlesin mõne varuosamüüaga ja hinnad ikka suht kõrgemad mis siin pakutud aga ikkagi läheb tervikuna müüki või siis endale põllumajandustöödeks pean mõtlema.Hetkehinnaks on 1700 eur ja alla selle ei tingi.Hetkeemotsioon aga turuhinda vaadates see ka Eesti odavaim Toyota maastur seega või keegi teab veel odavamat:)
4runneri hind on tõesti alla igasugust arvestust ka minumeelest :) Kui viitsid tõesti müügile aega ja vaeva kulutada, siis saad ehk rohkem kui 1700. Need mis ma välja tõin on sellised reaalsed müügi hinnad. Olen näinud siin ka kuulutust, kus sõitev 4Runner maksab 1000euri. Mina ostsin kunagi ühe mootori ka 250 euroga. Lammutuste hindu ei saa väga üks ühele võtta, nende töö ongi ju oodata kuni kellegil midagi väga vaja läheb ja uued jupid on sellel autol suht kirved.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

Rommi teab millest räägib -ka ise runnereid ostnud ja siiani sõidan ühega! Samuti ostnud neid paar tükki isegi alla 1000! :thumb:
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Piloot
Off Roader Wannabe

Eks enne talve läheb ikk loosi või siis pärast esimest korralikumat lumesahmakat:)Mäletan kuidas eelmine talv üritasin odavama otsa maasturit leida millel nelivedu toimiks suht võimatu oli alla vanas rahas alla 30000 midagi leida kui siis ikka päris raiped.Nüüd oman juba kahte ja sellega mis müügiks pole miskit suurt teha.Hetkel plaanin tegelikult selle auto paremasse korda viimist,kuna uurisin pisut vajalike varuosade hindu (kokku ca 250euri) ja kui töö ise teen saab juba päris arvestatava liikuri.Kahe nädala pärast ehk võtan ette.
VW Country
Runner 3,0
Wrangler 4,0
Runner 3,0
Frontera 2,0
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”