Siduripedaali splint
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Siduripedaali splint
Tere. Selline küsimus, et ava siduripedaalis kuhu käib splint vahele on nii välja veninud et pedaal käib suure lõtkuga. Nüüd tahan seda ava kinni keevitada ja uuus õige läbi mõõduga puurida, aga küsimus selles et kas splint peab seal käima tihedalt või ikka natukene vabalt, sest tundub miskipärast et see originaal ava mis varem oli oli natukene suurem splindi läbimõõdust. Loodan et olin arusaadv, aitäh:)
Re: Siduripedaali splint
Splindi ava ja pedaali lõtk - mina küll aru ei saa,kuidas need seoses on
Tee pilt,riputa üles kuhugi,siis näha,milles probleem.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Pilti juba hilja teha. Aga täpsemalt ehk see ava on nüüd eelipsi kujuga, ja kui pedaali vajutad alguses ta läheb tühjalt ja siis kui juba splint eelipsi ääreni jõuab siis hakkab alles lükkama.
Sa ikka tead,mis asi on splint ?
Mulle tundub et räägid millegist muust.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
- tuningman
- I live off from the mud
keevita pedaalile seibid peale. ja splindi all mõtlesid ikka difti, millest käib splint läbi.pane selle asemele uus ja varras mis pedaali külge läheb puuri suuremaks, sama mõõtu pane pedaalile seibid ka.dift oleks hea kui oleks täpne, siis ei hakka see jälle nii kiiresti kuluma kui lõtk sees.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tift on ikka t tähega,aga jutt ei käi mitte tiftist,vaid sõrmest .Tift on midagi muud.tuningman kirjutas:keevita pedaalile seibid peale. ja splindi all mõtlesid ikka difti, millest käib splint läbi.pane selle asemele uus ja varras mis pedaali külge läheb puuri suuremaks, sama mõõtu pane pedaalile seibid ka.dift oleks hea kui oleks täpne, siis ei hakka see jälle nii kiiresti kuluma kui lõtk sees.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vabandust mehed, ma tõesti mõtlesin hoopis sõrme. Aga ma ei hakkanud seibitama, vaid lihtsalt keevitain kinni ja puurisin sõrma läbimõõduga uue ava sisse.
ibra kirjutas: Tift on ikka t tähega,aga jutt ei käi mitte tiftist,vaid sõrmest .Tift on midagi muud.
OT seleta lahti tifti ja sõrme eripära.
Kasutades googlet ja otsingu sõna tift oli suht esimeseks vastuseks http://www.autostuudio.ee/tooted.html?p ... ory_id=272 see. On see tift või sõrm.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
- kalleo
- Rock Crawler
Siit tuleb OT ainult.
Vana inimene leidis mitmeid huvitavaid uudissõnu siit teemast- eelips, dift, tift... A küllap siis klaver mängis jälle trükiveakuradit... Ellips ja tihvt on kodumaised tegelased! (Saksapärane) tihvt vs. sõrm- maitse asi, üks punn-pajebenn kõik. Oluline on, et kasutad vastavas kohas sobilikku komponenti nii, et asi toimiks heasti ja kaua.
Ärge siis pikka viha pidage...
P.S. Pilt [siduripedaali splindist] räägiks ikka rohkem kui tuhat sõna!
Vana inimene leidis mitmeid huvitavaid uudissõnu siit teemast- eelips, dift, tift... A küllap siis klaver mängis jälle trükiveakuradit... Ellips ja tihvt on kodumaised tegelased! (Saksapärane) tihvt vs. sõrm- maitse asi, üks punn-pajebenn kõik. Oluline on, et kasutad vastavas kohas sobilikku komponenti nii, et asi toimiks heasti ja kaua.
Ärge siis pikka viha pidage...
P.S. Pilt [siduripedaali splindist] räägiks ikka rohkem kui tuhat sõna!
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
- LR90
- I live off from the mud
Heal lapsel mitu nimepilgrems kirjutas:ibra kirjutas: Tift on ikka t tähega,aga jutt ei käi mitte tiftist,vaid sõrmest .Tift on midagi muud.
OT seleta lahti tifti ja sõrme eripära.
Kasutades googlet ja otsingu sõna tift oli suht esimeseks vastuseks http://www.autostuudio.ee/tooted.html?p ... ory_id=272 see. On see tift või sõrm.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Tift ja sõrm pole sama ja ma toon näite.1)Mitte keegi ei nimeta seda asja, millega kolb ühendatakse kepsuga tiftiks aga ikka sõrmeks. 2)Kolvi juures nimetatakse tiftiks, aga mitte sõrmeks seda asja,mis ei lase rõngastel pöörelda ümber kolvi. (Kõigil kolbidel seda ei pruugi olla. Rahu.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Nojah, vb tõesti olen segi ajanud kuna mu emakeel ei ole eesti keel vaid vene:)
Mitte tift, vaid eesti keeles on tihvt.
http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=tihvt&F=M
http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=tihvt&F=M
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- kalleo
- Rock Crawler
Sellisel juhul minu avalikud vabandused!Hydroid kirjutas:Nojah, vb tõesti olen segi ajanud kuna mu emakeel ei ole eesti keel vaid vene:)
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Pole hullu ju!