Vaja laia planku

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Vaja laia planku

Postitus Postitas ricardo »

Kust saaks mõõtudega: laius - 45-55 cm ja pikkus - 220-230 cm plangu, lauajupi? Paksus pole oluline, peaasi et kannatab peale istuda. Asi läheb istepingiks(nagu kaas), mitmest lauas tegemine ei sobi.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Re: Vaja laia planku

Postitus Postitas Madis »

Eks pead kuskil saeveskis tegelastele kuuli pähe rääkima. Sellise laiuse juures alla 50mm ei sobi mitte kuidagi, sest läheb kas lõhki või kõmmeldub toruks. Lihtsam moodus ja ka vastupidavam on liimida lamellidest ehk tekitada liimpuit. NB! kindlasti kasutada veekindlat (mitte niiskuskindlat) liimi ehk pva-d ning jälgida lamellide radiaalsust. Sellise asja liimimisega saab ka ise hea tahtmise juures hakkama või kui ei , siis iga enesest lugupidav mööbelmeister teeb selle ära. Muidugi mitte odavalt :)
kunagi@omanud.mööblitehast
TR3 BHC
Madis 5115033
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Mingit vineerplaati ei taha lihtsalt osta? Vineer tugevam ka. Kuskilt ehituspoest kindlasti saaks :D
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Bytewize kirjutas:Mingit vineerplaati ei taha lihtsalt osta? Vineer tugevam ka. Kuskilt ehituspoest kindlasti saaks :D
Sama asi - kui välitingimustesse, siis kindlasti VEEkindel vineer, mitte niiskuskindel vineer. Omal ühe haagise seinad kaeti niiskuskindla vineeriga ja peale aastast kasutamist on vineerist järel pudi. Samas teine kerghaagis sai 10 a. tagasi veekindla vineeri kasti põhjaks ja on veel tänagi suht ok.
TR3 BHC
Madis 5115033
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Madis kirjutas:Eks pead kuskil saeveskis tegelastele kuuli pähe rääkima. Sellise laiuse juures alla 50mm ei sobi mitte kuidagi, sest läheb kas lõhki või kõmmeldub toruks. Lihtsam moodus ja ka vastupidavam on liimida lamellidest ehk tekitada liimpuit. NB! kindlasti kasutada veekindlat (mitte niiskuskindlat) liimi ehk pva-d ning jälgida lamellide radiaalsust. Sellise asja liimimisega saab ka ise hea tahtmise juures hakkama või kui ei , siis iga enesest lugupidav mööbelmeister teeb selle ära. Muidugi mitte odavalt :)
kunagi@omanud.mööblitehast
Ja samas üle 60mm kipub lõhki kuivama.
Mul on saekaater olemas,millega saaksin saagida kuni 65cm laiust planku,aga hetkel pole nii jämedat materjali.
Siin pildil on minu saekaater ja ca 60cm saarepalk http://album.ee/node/23195315/50153101
Siin 60cm ja 8m pikkune kuusepalk http://album.ee/node/23724105/50153101
Olen saaginud 1m jämedust jalakat.
Mul on üks 2m ja jäme nott,aga see on suht pehme.Istumiseks ehk sobiks,aga sarikamaterjaliks see ots ei sobinud,sestap saagisin ta otsast.
Aga 30cm laiust ja 5cm paksu 4m materjali on mul küll.
Üsna palju on ka 15x30x400cm materjali.
Vaatsin,et mul on ka 45cm laiust ja 6m planku
Viimati muutis ardi, N Aug 18, 2011 12:18 pm, muudetud 1 kord kokku.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
pickup
Fitting 38"

Postitus Postitas pickup »

Minu käest võid saada plangujupi vajadusel. Ülejäänu on lihtsaim kokku leppida telefonitsi. 5113188 Matis
Matis Trei, TR-2, Serengeti, 2007 Eesti 4x4 KV 1.
klem
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas klem »

viimati Puumarketis oli nii servamata lauda kui ka planku
Vasta

Mine “Bizniz”