ma ise kah sedasorti, jahil ikka mehed tulevad vajadusel igatsorti tööriistu mu käest otsima. Aga lisaks ka kohutavalt hajameelne ja seepärast on kõik miinimumkomplekt statsionaarselt igas autos (köied, rihmad, labidas, käsivints, kirves, saag, võtmete-tööriistade komplekt). Aga need sellised hädalahendus, odavad-kehvemad. Plaanitud tööde jaoks ikka korralikumad tööriistad kodunt võtta.Landy kirjutas:...
Kuna see saag rändab mul mitme auto vahel...Ma selline hull inimene, kellel ka sõisuautos 2 labidat, köied, seeklid, koormarihmad ja elementaartööriistad ning nipukad-mägiaivari teibi rull kaasas on. Seega saag on sellest varustusest loomulik osa. ....
Soodsaima hinnaga Fiskarsi tooteid?
Moderaator: Moderators
-
honkomees
- True Off Roader!
Re: Soodsaima hinnaga Fiskarsi tooteid?
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
LR-is loomulikult täis komplekt kõiksugu abivahendeid ning vaid suured koormarihmad, saag ja BT-auto hands-free on ainukesed mis autode vahel rändavad. Liga kallid, et niisama seismiseks topelt hankida. Sõidukas on "hädabi varutus" tõesti ka mul odavama hinnklassi asjadest või LR-is kasutamises välja praagitud asjadest koostatud.honkomees kirjutas:ma ise kah sedasorti, jahil ikka mehed tulevad vajadusel igatsorti tööriistu mu käest otsima. Aga lisaks ka kohutavalt hajameelne ja seepärast on kõik miinimumkomplekt statsionaarselt igas autos (köied, rihmad, labidas, käsivints, kirves, saag, võtmete-tööriistade komplekt). Aga need sellised hädalahendus, odavad-kehvemad. Plaanitud tööde jaoks ikka korralikumad tööriistad kodunt võtta.Landy kirjutas:...
Kuna see saag rändab mul mitme auto vahel...Ma selline hull inimene, kellel ka sõisuautos 2 labidat, köied, seeklid, koormarihmad ja elementaartööriistad ning nipukad-mägiaivari teibi rull kaasas on. Seega saag on sellest varustusest loomulik osa. ....
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
-
vtl
- asjade olemus - see on imelihtne
Ühest tõde ilmselt ei ole.honkomees kirjutas:ma olen Gardenas pettunud, oksakäärid, mis nägid niiii toekad välja, osutusid tegelikkuses mitte niisugusteks, Gardena voolikuliitmikud kah (asemele ostetud kõige odavamad no name kestavad aastaid) ... rohkem pole julgenud seda marki soetada, samas Fiskarsi toodetega halb kogemus puudub.Valge Hiir kirjutas:...
Mingil määral kattuvad Fiskarsi toodetega GARDENA tooted....
Mul on paar Gardena oksasaagi, mis lõikavad toorest puitu peaaegu iseenesest. Vahepeal ostsin ühe Fiskarsi kokkukäiva oksasae, mida ei jõudnud ära vanduda - käepideme asend ja ergonoomika on vale, jõudu pole ja saag ei võta ka korralikult. Selle asemele sai ostetud sama suur Gardena ja toimib suurepäraselt.
Samas uue labida või kirve ostaksin kindlasti jälle Fiskarsi, need kestavad ja on käe järgi.
PS. ja Gardena voolikuliitmikuid on mul majapidamises ja aias hulgim, suviläbi veevärgi surve taga ja pole mitte ühtegi probleemi.
-
vtl
Kui saag on Sinu jaoks liiga kallis asi, et ei jaksa kahte osta, siis oled Sa minu arvates vale hobi valinud.Landy kirjutas:...saag ja [...] on ainukesed mis autode vahel rändavad. Liga kallid, et niisama seismiseks topelt hankida.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
"Suvaline" saab on mul LR-is koguaeg kaasas, jutt on kvaliteettööriistadest.vtl kirjutas:Kui saag on Sinu jaoks liiga kallis asi, et ei jaksa kahte osta, siis oled Sa minu arvates vale hobi valinud.Landy kirjutas:...saag ja [...] on ainukesed mis autode vahel rändavad. Liga kallid, et niisama seismiseks topelt hankida.
Tahtsin enne sama kribada.vtl kirjutas:Kui saag on Sinu jaoks liiga kallis asi, et ei jaksa kahte osta, siis oled Sa minu arvates vale hobi valinud.
Jutt on ammu offtopikuks kätte läinud, aga mis seal ikka. Lauba panin mina selle threadi peale hõlmad vöö vahele ja läksin K-Rautasse. Bahco mingi "prize cut" nimeline saag oli letihinnaga 9,xx euri. Tera kaitse ka peal. Kaks tükki mina ära tarisin, ühe jeepi, teise sõidukasse.
Majas enne selline olemas, redeli otsas kõõludes vahtra 25-30 cm haru maha saagida ei olnud ebamugav. Halb asend, toores tihe puit jne... järelikult käib küll ja mitte halvasti.
Mingid oksasaed mida silmanurgast märkasin samas hakkasid justkui 25st eurist, värvi järgi tundus gardena olema (mis on ka IMO jõhkralt ülehinnatud bränd). Okste jaoks oksasaag (peame meeles, et autosse metsa jaoks, mitte aeda)? Selle jaoks on ju kirves või matšeete...
V-o olen mina juhm, aga minu arust pingutate te üle ja võidurelvastute vales suunas.
tegime pulli, aitab
Selle möla piale siin oleks oma sae esimesest vähegi poe moodi asjast juba kätte saanud. Paari euri pärast mööda linna kammida. Peab ikka krt aega ja tahtmist olema inimestel niukste asjadega tegelda.
Muidu saag on väga tip-top. Lõikab hästi nii puud kui luud.
Muidu saag on väga tip-top. Lõikab hästi nii puud kui luud.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
-
vtl
Ma olen oma tarkusest mitukümmend aastat aias viljapuid piiranud ja tükeldanud tavaliste lehtsaagidega. Nagu need Bahcod jms. nimede all müüdavad. Lõikab küll, kui uus ja terav on, aga meeldivaks ma seda tööd küll ei nimetaks. Üksjagu vaeva peab ikka nägema.tanel kirjutas:...Lauba panin mina selle threadi peale hõlmad vöö vahele ja läksin K-Rautasse. Bahco mingi "prize cut" nimeline saag oli letihinnaga 9,xx euri. Tera kaitse ka peal. Kaks tükki mina ära tarisin, ühe jeepi, teise sõidukasse.
Majas enne selline olemas, redeli otsas kõõludes vahtra 25-30 cm haru maha saagida ei olnud ebamugav. Halb asend, toores tihe puit jne... järelikult käib küll ja mitte halvasti.
Mingid oksasaed mida silmanurgast märkasin samas hakkasid justkui 25st eurist, värvi järgi tundus gardena olema (mis on ka IMO jõhkralt ülehinnatud bränd). Okste jaoks oksasaag...
Mõni aasta tagasi ostsin posu Gardena vidinaid ja muuhulgas selle "ülehinnatud oksasae". Viimase sellepärast, et toda sai kruvida Gardena universaalse teleskoopvarre otsa, et ülemistele õunapuuokstele ligi saada.
Kõigepealt, mul ei ole elus nii head saagi olnud, mis niivõrd kergelt toorest puitu lõikaks. Tavaliste lehtsaagidega ei anna võrreldagi, need kõlbavad küll kuiva ehitusmaterjali, aga mitte toore puidu lõikamiseks.
Teine asi, täiesti uskumatu, et see Gardena kolmemeetrise teleskoopvarre ja sae kombinatsioon töötab - üsna kerge vaevaga on võimalik 4...5 meetri kõrgusel olevaid käsivarrest oluliselt jämedamaid oksi läbi saagida.
Ma olen visuaalselt neid saehambaid uurinud ja üritanud aru saada, mis seal teistmoodi on, aga selgust pole saanud.
Olgu see Gardena siis pealegi ülehinnatud, aga mina pole siiani pidanud üheski seda märki kandvas tööriistas pettuma (ptüi-ptüi-ptüi). Küll aga Fiskarsis, mille tööriistade, nugade jms. värgi kvaliteet on seinast seina. Mõni asi on väga hea, teise kohta ei jõua ära imestada, kuidas Fiskarsi logo SELLISE jama peale saanud on.
Kui palju Sul neid saage liigendi kohalt murdunud on? :ptanel kirjutas:V-o olen mina juhm, aga minu arust pingutate te üle ja võidurelvastute vales suunas.Liigendi ja lukustiga tööriist ei saa elus olla sama töö- ja lollikindel kui nn. fixed blade asi, lisaks on tavalisel sael tööpind palju pikem. Samas, igale oma, peace.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Selgus, et fiskarsi suurele okasaele eraldi saelehte osta ei saa, vainult uue sae ostmise võimalus (27,50 uut raha). Kurb. Eks tuleb lähiajal see ligi jakaobsoni jagu rzha kõrvale panna.
Selle jutu peale ostsin ka fiskarsi oksasae K-rautast, maksis 25.50 Müstiliselt hästi lõikab. Pisut häiriv on ,et saag lõikab tõmmates tavalised saed lõikavad lükates.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Käisin vaatamas eelmisle reedel, kuid K-rauas olid vaid väike ja keskmine saag saadaval.ttambett kirjutas:Selle jutu peale ostsin ka fiskarsi oksasae K-rautast, maksis 25.50 Müstiliselt hästi lõikab. Pisut häiriv on ,et saag lõikab tõmmates tavalised saed lõikavad lükates.
http://est-et.fiskars.com/Tooted/Puurai ... innitusega
Ise tahaks uuesti suurt.
Täna hommikul õnnestus mul Tondi K Rautast suur hankida, kas neid sinna veel jäi ei mäleta.
-
vtl
Ma ei saa endiselt aru, mida te neist Fiskarsi saagidest fännate.Landy kirjutas:Käisin vaatamas eelmisle reedel, kuid K-rauas olid vaid väike ja keskmine saag saadaval.ttambett kirjutas:Selle jutu peale ostsin ka fiskarsi oksasae K-rautast, maksis 25.50 Müstiliselt hästi lõikab. Pisut häiriv on ,et saag lõikab tõmmates tavalised saed lõikavad lükates.
Ise tahaks uuesti suurt.
KORDAN (15.08 kl. 9:04 postitatut):
Mul ON sarnane Fiskarsi saag. Rumala peaga ostsin. Sitasti lõikab. Ok, mitte sitasti, aga üsna keskpäraselt. Käepideme jõuõlg on ka nigel.
Järgmiseks läksin ja ostsin samasuguse Gardena sae. Käepide on käepärasema nurga all ning lõikab tooreid oksi oluliselt paremini.
Hinnaklass on sarnane.
Aga noh, mis see minu asi on, kuidas keegi "trenni" teeb.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Vootele, võin sult (mõistliku hinna korral) selle sobimatu suure Fiskarsi oksasae ära osta. Saad sita kaela pealt ära ja Landy ka õnnelikuks teha.
-
vtl
Landy, kuna ma igapäevaselt metsas ei mölla ja puid ei langeta, siis rändas see Fiskars justnimelt Jeebi olematusse pagasnikusse hädaabijuhtumiks ja pole mõtet seda poole hinna eest maha müüa.Landy kirjutas:Vootele, võin sult (mõistliku hinna korral) selle sobimatu suure Fiskarsi oksasae ära osta. Saad sita kaela pealt ära ja Landy ka õnnelikuks teha.
Jutu mõte oli aga selles, et kui ma täna peaksin (ka autosse) UUE sae ostma, siis igal juhul Gardena.