Patrolile uued küljekarbid.

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Re: Patrolile uued küljekarbid.

Postitus Postitas rt23 »

uputaja kirjutas:Mõttetu on teha mingist plekipasast maasturile karpe? 120x50x3 nelikant jääb juba küljeraua eest kah, ning vabalt kannatab liftida ja erinevaid elemente tunduvalt vähem, mille vahele kännud jäävad.
Õige kui tuleb metsaauto. Kuna mu isend jääb teedele, siis ei näinud mõtet rasket rauda külge panna.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
v2ikevenna
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas v2ikevenna »

Minu jaoks on karbid puhtalt visuaalsed elemendid. Enne remonti olid suured augud sisse roostetanud ja lilled kasvasid küljekarpide sees. Kuna minu autol jäävad karbid küljeraua taha, siis auto kergitamisel toetuspinnana mugavam rauda kasutada. Kui peakski mingi äpardus juhtuma, et karbi kusagil kännu otsas lapikuks istun, siis saab selle jälle korda tagasi teha - kuna karp asub küljeraua ja raami vahel, siis kui lapikuks ta ikka minna saab?
4x4 korda 4
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

rt23 kirjutas:
uputaja kirjutas:Mõttetu on teha mingist plekipasast maasturile karpe? 120x50x3 nelikant jääb juba küljeraua eest kah, ning vabalt kannatab liftida ja erinevaid elemente tunduvalt vähem, mille vahele kännud jäävad.
Õige kui tuleb metsaauto. Kuna mu isend jääb teedele, siis ei näinud mõtet rasket rauda külge panna.

Samas mõõdus nelikant toru olemas, passisin külge aga ilu poolest hea polnud.
Kui metsa autole asja teha siis soovitaks minagi nelikanttoru.
Ei ütelnud, et minu varjant ainuõige- lihtsalt valikuvõimalus :D
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Vasta

Mine “Nissan / Renault”