Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Kuna väike väljasõit plaanis, siis oleks soov rentida haagiselamut. Kuupäevadel 20..21.08 ja piirkond Lääne-Virumaa (jube äge oleks kui elamu ka sealtkandist saaksin ). Tagasi tooksin elamu 21.08 õhtuks (vb. natuke varem). Vedukiks LC120.
Tänud ette.
Pakkumised kas siia või tel: 50 13 610
P.S pliit, duśś ja WC pole olulised (kogu muu trall toimub puhkemajas).
Viimati muutis TiitR, P Juul 10, 2011 8:36 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tänud Meelis....homme kõllan ja uurin neilt elu lähemalt...vähemalt on Lääne-Virumaalt ...aga nüüd veel küss igaksjuhuks, et kas ma ikka oma BC kat lubadega seda haagist üldse vedada võin? Või oleneb see sellest, kas antud haagise teh. passis on märge "kerghaagis"?
Landy kirjutas:Vea mida iganes. Pea asi, et 3500 kg lõhki ei läheks.
No aga läheb ju? Auto mul reg. massiga 2850kg. ja lingil pakutav väikseim elamu massiga 1000kg....ilmselt tuleb siin siiski mängu elamu passis olev kerghaagise märge?
B – auto, mille lubatud täismass ei ületa 3500 kilogrammi ja millel peale juhikoha ei ole rohkem kui kaheksa istekohta; sama auto koos kerghaagisega või koos haagisega, mis ei ole kerghaagis, kusjuures autorongi lubatud täismass ei ületa 3500 kilogrammi; sama auto koos haagisega, mille lubatud täismass ületab 750 kilogrammi, kusjuures autorongi lubatud täismass ületab 3500 kilogrammi, kuid ei ületa 4250 kilogrammi, tingimusel et sellise auto ja haagise ühendi juhtimisõigus on saadud pärast vastava sõidueksami sooritamist;
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.