Taga differ kutu, mis kutu ja seoses sellega vaja korraliku ja mitte undvat tagasilda. Masinaks GC .-93a. 4,0 ja 131 kw.
Otan pakkumisi ja siis otsustan( vastavalt hinnale), kas ostan remont komplekti või on kasulikum lihtsalt terve sild ümber pista.
Pakkumised::: mailile: run_everyday@hotmail.com, PS, või nr. 53542931.
Viimati muutis Krooniline, K Juul 06, 2011 4:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mul autoks GC 4,0 131kw 95 a. Vahetan ka diffrit. Eestist ma kasutatud korras diffrit ei leidnud. Kasutatud komplektse tagasilla eest küsiti 600 euri, seisukord teadmata.
Otsustasin tellida ebayst. Siis oli hinnaks 390.- + 20.- saatmine,kaasas laagrid, hammasratta kinnitus poldid ja reguleerseibid.
Äkki on abiks. http://cgi.ebay.de/Jeep-YJ-XJ-ZJ-Differ ... 5ae15ea05a
Viimati muutis gynn, E Juul 04, 2011 1:28 pm, muudetud 2 korda kokku.
Teema endiselt aktuaalne. Kakkusin difri lahti ja meeletud loksud ja hambad kulunud ning laagrid ka. Differ nii hullult sees mauranud, et vastu plekkkaant käinud ....
gynn kirjutas:Mul autoks GC 4,0 131kw 95 a. Vahetan ka diffrit. Eestist ma kasutatud korras diffrit ei leidnud. Kasutatud komplektse tagasilla eest küsiti 600 euri, seisukord teadmata.
Otsustasin tellida ebayst. Siis oli hinnaks 390.- + 20.- saatmine,kaasas laagrid, hammasratta kinnitus poldid ja reguleerseibid.
Äkki on abiks. http://cgi.ebay.de/Jeep-YJ-XJ-ZJ-Differ ... 3368ec46c7
See on vist päris lukuga tegemist. LSD differ pole.
On LSD. Endal asi küljes, töötab ilusti.
Kuna minu antud lingil on näha, et sobib ka XJ-le(chero). Aga kindlasti pead üle kontrollima sobivuse ja seisukorra.
gynn kirjutas:Mul autoks GC 4,0 131kw 95 a. Vahetan ka diffrit. Eestist ma kasutatud korras diffrit ei leidnud. Kasutatud komplektse tagasilla eest küsiti 600 euri, seisukord teadmata.
Äkki on abiks. http://cgi.ebay.de/Jeep-YJ-XJ-ZJ-Differ ... 3368ec46c7
See on vist päris lukuga tegemist. LSD differ pole.
EDIT: Kas Chero 4,0 A/T differ sobib 4,o GC A/T?
Ei. Ülekandearv on erinev. 3.55 ja 3.77 vms
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
gynn kirjutas:Jutt käis vist ainult difri sobivusest?(vaata linki).
Sa oled valesti aru saanud, mida teemaalgataja vajab.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Jaa, ta vajab palju ja differ on üks nendest. Siiani me mõlemad ei tea kas ülekanne korras. Kui ei ole, siis ainult kasutatud taldrikuga ei tee ta midagi. Ja ma ei taha uskuda et silla tala õhtal.
Kõik mis sinna sisse käib, on vahetatav.
Krooniline kirjutas:
EDIT: Kas Chero 4,0 A/T differ sobib 4,o GC A/T?
V8-l on ka sama ülekanne. Kuid vaata ennem ostu ikka üle.
Kasutajal "tont" peaks olema paar tükki tagasildasid. Helista talle ise.
Snegurochka ex.
5,2 on Dana 35. Miski 1996 tuli Dana 44 koos 5,9-ga
Ikkagi kontrolli ülekandearvu. Suure ratta peal kirjas. Silla mark ka seal kirjas.
Snegurochka ex.