Terrano II -2,7D käivitamine

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Arvo
Rookie

Terrano II -2,7D käivitamine

Postitus Postitas Arvo »

Olen algaja.Oman masinat kaks kuud. Masin 1997.a.Raskusi käivitamisel. Sumsist tuleb tumedat suitsu -ei käivitu.Muudkui käia .lõpuks käivitub.Soojalt sama kui on peatus 15 minutit.Kui kohe - siis OK
Kust ,mida kontrollida ?
Kasutaja avatar
roadrunnerr
Mudder

Re: Terrano II -2,7D käivitamine

Postitus Postitas roadrunnerr »

Kui käima läheb kas siis käib korralikult? Jõudu on? Tühikäik stabiilne? Suitseb sõidu ajal? Aga kiirendades?

Äkki enne käivitamist vaadata kas torud on kütust täis. Käsipumbaga pumbata täis. Edasi kompressiooni mõõtmine. Ja edasi juba pihustite ja pumba diagnostika.
Seda kõike muidugi tingimusel, et paagis olev sõel on läbitav ja kütusefilter samuti.
Aleksei Kazakov
OÜ Kres Auto
56682048

Nissan Patrol GR Y60 '95 2.8TD
Toyota Carina E AT191 '96 1.6i
Yamaha XT600 '89
Yamaha XTZ750 SuperTenere '91, valge punasega - varastatud

Lollidele küsimustele vastused endiselt tasuta.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Sellel mootoril(eeldame, et 92kw) on 2 vaakumklappi, mida juhib aju. Üks on sisselaske kolle tulemüüri poolses otsas ja teine on kolle küljepeal õhu sissevoolus.

Tõmba mõlemil vaakumid tagat ära ja proovi siis käivitada.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Arvo
Rookie

Postitus Postitas Arvo »

Kui mootor on käivitunud - siis töötab normaalselt. Olen sõitnud 60 km ja kõik on OK . Tal on kaks akut. Kui lisan kolmanda täkuks - siis on käiamisel kiiremad pöörded - siis käivitub .On arvatud- pump pidi süüdi olema -
Kus saaks pumpa kontrollida? Kas saab pumpa taastada? Kas see on väga kulukas?
Tänan heade nõuannete eest!
Lugupidamisega Arvo
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Pump on tal PITA. Kasutatud pumba leidmine keeruline ja kahtlane. Lihtsam panna peale vanema 2,7td pump.
Arvo
Rookie

Postitus Postitas Arvo »

Nüüd olen jamanud mitu päeva. Mõned asjad on selgemaks saanud . Olukord praegune. - Vahetasin eelsüüteküünlad uutega. Puhutud suruõhuga paakiminev kütusetoru. Kütusefilter lahti võetud. Varem juba uus filter paigaldatud minu poolt. Kõik toimib. Külm mootor käivitub edualt. Käisin sõitmas - kõik normaalne. Peatusin nõiakaevu juures 15 min. Sooja mootoriga enam ei käivitu Lasksin õhutorru starterigaasi ja - käivitus. Hiljem kodus jälle soe ei käivitu Kus saaks survepumpa remontida - mingid blunserid(klapid sooja käivitamise jaoks ei pidavat avanema)Mootor jahtus maha ja siis käivitus jälle.Kas keegi teab soovitada firmat või tegijat kes aitaks?.Ette tänades - hädaline.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Siis sul kuuma pumba sündroom. Täitsa remonditav. Mul iseenesest selline pump, millel meh osa korras aga el juhtimine vajab asendust.

Kui mark klapib, saad minult.
Arvo
Rookie

Postitus Postitas Arvo »

Tere Sõbrad ! Lasksin töökojas k.pumba blunseri ära vahetada uue vastu. Oli hõredaks muutunud. Nüüd on nagu kell - näita ainult võtit Olen juba eestile ringi peale teinud. Naudin täiega. Teile aga tänud - et aitasite mind Ilusat suve !!!
Vasta

Mine “Nissan / Renault”