Oh, miks Te loete Korroli paskville??? Autolehe kõige sisutum tegelane ja see on ju asi, mida ma TEAN
Lisaks ma TEAN täpselt, millised on tegelikud kulud pisikese ökoautoga 10,5 aastat ja 200K läbisõidu juures. Seejuures on sõidetud konkreetse autoga absoluutselt igal pool, igas ilmas, igal teekattel ja tehtud temaga just seda, milleks auto on mõeldud.
Kui ma jätan välja kompakttagasilla hävimise, mis on PSA-grupi autode häda Eesti pees teedel, on tulnud auto kogu ülalpidamiskulu keskmiseks 1 eek/km aga 10 aastat tagasi oli bensu hind ka pisut parem. See on sisaldanud siis absoluutselt kõike, kütusest ja kindlustusest hoolduste ja uute rehvideni. OK, täna võiks selle tõesti ümardada üles 64 sendi pealt 80 sendini.
Kuna putukas hakkab ilmutama suhteliselt tõsisemaid väsimuse märke, tuleb tasakesti uue poole vaadata ja minu selge eelistus on hetkel langenud korea-shevkale
Spark. 9000 öirot on selline masin registris, varustet vajalikuga + 4 taverõngast ja aastane kindlustuski olemas. Kuna praegune superputukas omab lisavarustusena vaid kahte turvapatja (isegi roolivõimu pole, nagu sportautole kohane

), siis on ka kõige plangum uus pisiauto lausluksus... ja seda päris nunnus kestas, heas baasvarustuses ning õiglase hinna eest.
Mis kuradi otsast on elektrijunn mõtekas??? 17K öirosid puhta pasa eest, millega ei ole normaalsel inimesel teha mitte ühteainsamat väljasõitu. 8000 öirot on nii üüratu raha, et sellega suudab vist ka kõige lollim ja oma raha peale vihane tegelane midagi targemat välja mõelda.