Millist 4x4 valida?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Millist 4x4 valida?
Kas keegi oskab aidata valiku tegemisel?Oleks tore leida ka mõned põhjendused. Valik oleks järmine Nissan Patfinder,LC120;Jeep Comander,Discoveri3,või midagi muud?Mida arvata Patfinderist?
- Veiko
- I know how to fix stuff
Minu esimene soovitus on see,et sõida nende kõigiga.JA mtte ainult linnas vaid ikka trassil ka.Soovitavalt samal päeval.Täpsusta natuke milleks sul seda autot peamiselt vaja on.Siis veel ,et millised on mootori eelistused ja käigukasti.Lisa infot siis on sind lihtsam aidata ja suunata.
Veiko
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Olen küll siinani olnud Nissani fänn, aga sellest valikust pean tunnistama, et Parfinder on küll kõige viletsan valik kui sa just bensukat ei mõtle. Nissani diisel koos automaatkastiga jõurab nii metsikult , et kaob igasugune isu sinna tagsi istuda.
Olen neid kõiki proovinud kuna käib endalgi uue liikuri otsimine.
Mina järjestaksin nad : LC 120; Comander; Discoveri; Patfinder.
Aga see on natuke maitse ja hinnatundlikuse küsimus. Disco 3. koht on tingitud tema suhteliselt kõrgemast hinnast sama varustuse korral.
Olen neid kõiki proovinud kuna käib endalgi uue liikuri otsimine.
Mina järjestaksin nad : LC 120; Comander; Discoveri; Patfinder.
Aga see on natuke maitse ja hinnatundlikuse küsimus. Disco 3. koht on tingitud tema suhteliselt kõrgemast hinnast sama varustuse korral.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Autot vaja 50%metsa ja põllu teed ja 50% pikad otsea(mazda3disla lisaks olemas.Oli alla aasta RAV4,aga sellel käis põhi vastu ja sidur suitses,samuti oli suur müra salongis. Tänan vastamast.Veiko kirjutas:Minu esimene soovitus on see,et sõida nende kõigiga.JA mtte ainult linnas vaid ikka trassil ka.Soovitavalt samal päeval.Täpsusta natuke milleks sul seda autot peamiselt vaja on.Siis veel ,et millised on mootori eelistused ja käigukasti.Lisa infot siis on sind lihtsam aidata ja suunata.
Veiko
Millist 4x4 valida?
Auto mõni kuu tagasi ostetud.Valisin Jeep Commanderi.Tänan vastuste eest.Selle teema võiks nüüd lõpetada.
Jeep Commander