metallitööd vaja

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
kaido42
Rookie

metallitööd vaja

Postitus Postitas kaido42 »

mul on yks metallist jurakas, millele oleks vaja veidi töötlust teha - nimelt a) yks kylg sirgeks freesida (hetkel on kergelt kumer) ja b) otsast tykk maha l6igata ja c) puurida kaks auku ja keermestada 3/8" .. saagimisega saaks koduse rauaseaega hakkama, muuga on kergelt jama .. tykk ise on 5x5x15cm vms .. st suhtkoht v2ike .. ideid, et kes/kus saaks teha lasta?

kergelt kiire ka, eriti hea oleks kui keegi ootetoona saaks 2ra teha ..
tallinnas ..

ja ma tean, et tasuta l6unaid ei ole olemas, ehk tegijale vääriline tasu ;)

kaido,
kaido@tradenet.ee
5022271,
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Postitus Postitas t6nu »

Helista 5149303 ja loodetavasti saad kaubale (metalworks oü).

Oma jutu järgi ei ole veel olnud asja, mille tegemisega ta hakkama poleks saanud. Lasin ise ühe lihtsama jubina treida ja oli igati meeldiv suhtumine. Asuvad Rahumäel/Männikul Tallinnas.
kaido42
Rookie

Re: metallitööd vaja

Postitus Postitas kaido42 »

kaido42 kirjutas:mul on yks metallist jurakas, millele oleks vaja veidi töötlust teha - nimelt a) yks kylg sirgeks freesida (hetkel on kergelt kumer) ja b) otsast tykk maha l6igata ja c) puurida kaks auku ja keermestada 3/8" .. saagimisega saaks koduse rauaseaega hakkama, muuga on kergelt jama .. tykk ise on 5x5x15cm vms .. st suhtkoht v2ike .. ideid, et kes/kus saaks teha lasta?
vana teema pisikeste muudatustega jälle yleval ..

keegi saatis mulle tookord ühe väga abiks tegelase kontakti (mitte see, mis foorumis vastati), asus kusagil lasnamäel, miski vana asutuse platsi taga nurgas eraldi hoones .. kahjuks kontakt kadunud.

Tuleb kellelgi meelde, kes mind tookord aitas?

kaido, 5022271
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

kaido42 kirjutas: keegi saatis mulle tookord ühe väga abiks tegelase kontakti (mitte see, mis foorumis vastati), asus kusagil lasnamäel, miski vana asutuse platsi taga nurgas eraldi hoones .. kahjuks kontakt kadunud.

Tuleb kellelgi meelde, kes mind tookord aitas?

kaido, 5022271
Tõenäoliselt kasutaja Sidorov, sest kirjeldus vastab täpselt sellele, mis antud.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Tim
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tim »

Saaksin tehtud. Peaksid detaili Pärnu saatma või siis ainult joonised ning minupoolne materjal ka. Anna PS-i teada.
Kasutaja avatar
berg
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

Äratan vana teema.
Kas keegi oskaks soovitada, kus saaks Tallinnas teha väikesemahulisi metallitöid, veel parem kui nõmme/männiku/saue piirkonnas. Nt 2mm teraslehe painutamine.
Oleks väiksemaid tellimusi pidevalt vaja, kuid suured ettevõtted ei taha ette võtta, mis on ka arusaadav.

Tänan kaasamõtlejaid.
CSG autohooldus 58 100 793
http://www.autoremont24.ee
Maasturite raami taastamine ja muud keevitustööd.
DPF eemaldus ja chip tuuning parima hinnaga!
Vasta

Mine “Bizniz”