Hei
Nagu pealkirjas märgitud, ostan '95 Grandile kärukonksu.
Ise paigaldama ei kipu, seega kui müüja ka külge kruviks, oleks viimasepeal.
Samas eks võin ka kuskile mujale konks näppus minna.
Asukoht eelistatult Harjumaa.
GSM: 5152241, Indur
O: Kärukonks '95 Grand Cherokeele
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: O: Kärukonks '95 Grand Cherokeele
Kui palju selle eest nõus maksma oled? Selle järgi oskan öelda kas hakkan enda oma ära müüma ja ühte teise auto oma endale aretama. Oleksin nõus sulle muidu paigaldama ka aga kas sul kärupistiku jaoks juhtmed on auto all olemas ja paigaldada saaks Märjamaalt 20 km Pärnu poole Kivi-Vigalas. (Vasta mulle PS-ga palun)
Uh, mul puudub praegu igasugune arusaam, palju Sulle selle eest pakkuda.
Juhtmestikku olemas ei ole, aga sellega saaks ise ka hakkama.
Ma pigem eelistaks konksu pakkumist nendelt, kellel see kuskil jalus vedeleb. Sa vist tahad enda konksu mulle maha müüa puhtalt raha teenimise eesmärgil ja ise mingi teise konksu külge aretada, seetõttu on su ootused hinnale ilmselgelt suuremad
Aga võin eksida ja ei või kunagi teada. Kaevun korraks kuulutustesse ja pakun sulle PS'is mingi hinna. Võid ka alati muidugi oma nägemuse hinnast anda.
Juhtmestikku olemas ei ole, aga sellega saaks ise ka hakkama.
Ma pigem eelistaks konksu pakkumist nendelt, kellel see kuskil jalus vedeleb. Sa vist tahad enda konksu mulle maha müüa puhtalt raha teenimise eesmärgil ja ise mingi teise konksu külge aretada, seetõttu on su ootused hinnale ilmselgelt suuremad
Aga võin eksida ja ei või kunagi teada. Kaevun korraks kuulutustesse ja pakun sulle PS'is mingi hinna. Võid ka alati muidugi oma nägemuse hinnast anda.
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
Minul pakkuda konks koos juhtmetega, kui Tartu kanti sattud, saaks ka paigalduse pakkuda aga konksust küsiks 70 Euri on teisaldatav variant.
Konks olemas, lukku.