Soovitage head maasturi remondikohta
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Soovitage head maasturi remondikohta
Tere,oleks vaja vahetada pajero2,8 hooratas,sidur simmer ja laager vända tagaotsas-sidurivõlli oma! Tallinnas või lähiümbruses! Kurat,paar päeva tagasi käis sugulane ühes remondikohas õli vahetamas,aga remondimees unustas õli sisse panna!? Kui mootor juba pooma hakkas siis alles avastas et õlisurve tuli põles! Teises kohas käis sõber silla kontte vahetamas ja remondimees unustas kondi kinni keerata! Juhtumid siis Tallinnas ja lähiümbruses! Palun soovitage sellist kohta kus remondimees teeb tööd ikka tõsise himu ja kirega,mitte ei mõtle juba hommikul õhtuse Vaprate ja ilusate seebika peale!
- uputaja
- I live off from the mud
Aadress Viimsi, Muuli tee 12, Tallinn, Harjumaa
Telefon 6006295 ; 53301100
E-mail viimsi@carstop.ee
Lahtioleku ajad E - R 9.00 - 18.00 L - P suletud
Väga ok koht, suvel sai tihedalt külastatud
Telefon 6006295 ; 53301100
E-mail viimsi@carstop.ee
Lahtioleku ajad E - R 9.00 - 18.00 L - P suletud
Väga ok koht, suvel sai tihedalt külastatud

Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Mina soovitaksin jällegi Viimsi Autohooldust, Aiandi tee 26. Omanik ja poisid on maasturitefännid. Lähemalt saab nendega tutvuda www.maastur.ee Kunagi oli see nende oma sait, sai veel remonidtöödel allahindlust, kui liikmeks registreerisid.
Eelmainitud Carstopiga küll kahjuks positiivseid kogemusi pole olnud ei minul ega tuttavatel. Pikad ootejärjekorrad ja arve esitatakse vaatamise eest. Sai masin viidud kohale, selgitatud mehele, milles viga ja, kas saab asja korda teha. Tööpäeva lõpuks sain masina kätte ja vastus oli täpselt nagu minu diagnoos. Midagi ära ei parandatud, aga arve esitati ~500kr.
Eelmainitud Carstopiga küll kahjuks positiivseid kogemusi pole olnud ei minul ega tuttavatel. Pikad ootejärjekorrad ja arve esitatakse vaatamise eest. Sai masin viidud kohale, selgitatud mehele, milles viga ja, kas saab asja korda teha. Tööpäeva lõpuks sain masina kätte ja vastus oli täpselt nagu minu diagnoos. Midagi ära ei parandatud, aga arve esitati ~500kr.
-
- Suhtuge Austusega - Vana Kala
- Kontakt:
Ei küsita meie majas raha, kui tööd ei tehta !?Eelmainitud Carstopiga küll kahjuks positiivseid kogemusi pole olnud ei minul ega tuttavatel. Pikad ootejärjekorrad ja arve esitatakse vaatamise eest. Sai masin viidud kohale, selgitatud mehele, milles viga ja, kas saab asja korda teha. Tööpäeva lõpuks sain masina kätte ja vastus oli täpselt nagu minu diagnoos. Midagi ära ei parandatud, aga arve esitati ~500kr.
Kui on vastupidiselt käitutud, siis tule läbi ja lahendame ära.
Pikad ootejärjekorrad ... noojah, kui keegi kuskil ootab võtmed peos, millal auto katki läheb ... tuleb tööd anda

Niisama võib pori loopida Delfi foorumites ...
ei ta asub koplis,standardi maja ligiduses.Känguru kirjutas:Äkki annaksid ka aadressi? Ega juhuslikult Miiduranna sadamas pole?kala kirjutas:mina soovitaksin hoopis ühte väiksemat tegijat.
Kunagi töötas helkama autos kuni see veel oli ja mitsudega vägagi kodus.
Reimo 53941507
keda sa mõtled sealt miiduranna sadamast,seal ka muidu asjalikud kutid,firma nimi oli autod korda oü vist.
56157755
Ei loobi ma niisama midagi pori. Oli talv 2007/2008 ja isendiks hõbedane Trooper. Leti taga oleval mehel polnud aimugi, mis autoga tehti või, mis tal viga on. Kutsuti lukksepp, kes ütles, et tõstis masina tõstukiga üles ja vaatas. Selleks läks siis terve päev ja 500kr.e.p. kirjutas:Ei küsita meie majas raha, kui tööd ei tehta !?
Kui on vastupidiselt käitutud, siis tule läbi ja lahendame ära.
Pikad ootejärjekorrad ... noojah, kui keegi kuskil ootab võtmed peos, millal auto katki läheb ... tuleb tööd anda
Niisama võib pori loopida Delfi foorumites ...
Kolleegil vallavalitsusest oli mure oma Carinaga. Juppide hind ja ooteaeg olid õõvastavad, rääkimata pakutud töötundidest. Mäe otsas tehti sama töö koheselt mõne tunniga ja maksumus oli koos juppidega tunduvalt vähem, kui Carstopis pakutud varuosade hinnad.
Eks seal sadamas vist üksainus autoremondi töökoda ongi. Peremeheks on Madis. See vanem lukksepp on päris kõva tegija. See, kes suure bemmiga sõidab. Tööd teevad korralikult, aga raha küsida ka ei häbene.ei ta asub koplis,standardi maja ligiduses.
keda sa mõtled sealt miiduranna sadamast,seal ka muidu asjalikud kutid,firma nimi oli autod korda oü vist.

-
- Kontakt:
Juppide hind ja ooteaeg olid õõvastavad
Kõik on nii pahasti ...

Nii kaugele tagasiulatuvat ei mäleta ja pole enam neid inimesi tööl, kes võiks mäletada.
Olen valmis heastama tekitatud ebameeldivused ja vastutan oma firma tegemiste eest.
Kahjuks ilma tasuta ei ole võimalik ja ei oska teenust osutada makstes palka ja maksusid.
Kui kuskil "mäe peal" on võimalik, siis tundke sellest ainult rõõmu ja nautige

Huvitav, et alati on keegi halb ja keegi hea aga kõigile jagub tööd ja leiba ... miks halvad välja ei sure ja head paremaks ei saa ...
Ehk satume aegajalt Ise valesse kohta valel ajal ja kohtume valede inimestega ...

-
- Kontakt:
Teema püstitajale tahaks aga soovitada leida enda jaoks sobivad inimesed ja nendega asju ajada.
Liigne pendeldamine ja otsimine lõputult on pigem kulukam.
Kuna meie maja siin paar inimest kiitnud on, siis minu enda silmis me kindlasti pole parim ja hea maasturiremondi töökoda
ja meil pole ka alati aega kohe pakkuda kuna meil käib palju mittemaastureid hoolduses ja tööaja tasustamises vahet ei tee.
Need tööd ja tegemised, mis on tehtud ja millega maasturiomanikud on rahul ei ole olnud kindlasti odavad ja "kingitused".
Halb on ka see, et ise olen endalegi vastikult realist ja räägin asjadest õigete sõnadega.
Samas nõu ja jõuga olen abiks alati olnud neile, kes on osanud küsida
Isiklikult soovitan neile Japsi omanikele, kel aega ja võimalusi kasutada maasturi Tommi teenuseid Roosna Allikul.
Neil ilmselt suurim teadmiste ja kogemuste pagas selles valdkonnas.
Liigne pendeldamine ja otsimine lõputult on pigem kulukam.
Kuna meie maja siin paar inimest kiitnud on, siis minu enda silmis me kindlasti pole parim ja hea maasturiremondi töökoda
ja meil pole ka alati aega kohe pakkuda kuna meil käib palju mittemaastureid hoolduses ja tööaja tasustamises vahet ei tee.
Need tööd ja tegemised, mis on tehtud ja millega maasturiomanikud on rahul ei ole olnud kindlasti odavad ja "kingitused".
Halb on ka see, et ise olen endalegi vastikult realist ja räägin asjadest õigete sõnadega.
Samas nõu ja jõuga olen abiks alati olnud neile, kes on osanud küsida

Isiklikult soovitan neile Japsi omanikele, kel aega ja võimalusi kasutada maasturi Tommi teenuseid Roosna Allikul.
Neil ilmselt suurim teadmiste ja kogemuste pagas selles valdkonnas.
Re: Soovitage head maasturi remondikohta
miiduranna sadamas tean ühte norm kohta-asub siis bensuka juurest alla sõita mäest siis paremale keerata ja kohe kah vasakule,vist oli endine puidutöökoja hoone.
nime kahjuks ei tea.
Viimsi kandis vist rohkem kohti ei olegi.
nime kahjuks ei tea.
Viimsi kandis vist rohkem kohti ei olegi.