Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Täna sai siis autole jälle hulga häid jubinaid külge kruvitud aga rõõm oli üürike - garaazist välja sõites oli tosoolirida taga - ehk siis plokikaane tihend otsas. On kellelgi anda mõni telefoninumber või aadress kus saaks lasta plokikaaned ära lihvida. Asjaga suht kiire kuna Suvesõiduks tahaks kindlasti kokku saada. Jääksin suure võlgu. Vahepeal tuleb veel ka Jaanipäev - siis ju kõikseemees
Rommi
55 72 969
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
endise subaru keskuse tagahoovis on ka päris korralik koht.seal lihvitakse ka vändast kaanteni.minu nissani tükid on köik seal käinud,seni tööga väga rahul.annan numbri ning kûsi Matit tel+ 37256671161
Tänud kõikidele vastanutele. Tegu tehtud endise Subaru taga OÜ Tõukuris. Tehti vaata et ootetööna - võttis aega vaid kaks tundi ja hind oli ka normaalne minumeelest.
Suvesõidul pakume oma kolmeliitrisest auhinnapudelist vastanutele tänutäheks lauluõli ja kes seda ei joo see saab suure õlle nagu lubatud.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Ei ole siin veel mainitud, aga ise lasin üks kuu aega tagasi kaant keevitada ja lihvida Kavor Motospordis http://www.kavor.ee/
Töö kiire ja korralik ja hind oli parem kui Tõukuris. Mina jäin rahule.