Päris head vastused aga küsin sellepärast, et ei tahaks mingit jama alla panna, et hakkavad vilisema või vahetama neid üle päeva aga tundub, et siit mingit korralikku vastust ei saa...
On olemas häid ja odavaid auto varuosi ja ka normaalsed on.
Kas sa tahad ainult juppe või korras pidureid?
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Mis aasta Grand on? Saan sulle väga häid EBC kettaid ja klotse pakkuda. Virgo juures lähevad just ühele Grandile alla, saad sinna vaatama minna ja käega katsuma.
Ei ole olemas häid ja odavaid kettaid. On olemas head kettad ja odavad kettad. Mina soovitaks Brembo toodangut. Klotsid võivad olla ka Remsa omad. Vahe pidurdamisel on täiesti tuntav. Kui Tallinnast siis mina olen ostnud Atoy st. (Pärnu mnt el).
toi kirjutas:Ei ole olemas häid ja odavaid kettaid. On olemas head kettad ja odavad kettad. Mina soovitaks Brembo toodangut. Klotsid võivad olla ka Remsa omad. Vahe pidurdamisel on täiesti tuntav. Kui Tallinnast siis mina olen ostnud Atoy st. (Pärnu mnt el).
Peale seda kui kolm komplekti Brembo keraamilisi ja üks komplekt Brembo teraskettaid Jaguari all kõveraks õnnestus sõita ringrajal ja autobahnil ei osta ma enam kunagi Brembot. Kvaliteet on kuidas öelda, kehva. USA'st tellitud krüogeeniliselt töödeldud eritellimusega kettad jäid lõpuks pidama minu sõidustiili ja võimsate Brembo pidurisilindrite juures.
Klotsidest olen enda masinal kasutanud Ferodo klotse. Kui õrnal pidurdusel väike lühiajaline vile välja arvata, siis on täitsa ok. Kettaid pole õnnestunud endal veel vahetada