huvitav ettepanek 6x6 omanikele!
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- wildtravel
- Off Roader Wannabe
- Kontakt:
Hind
Maksumaksmine on ka üks asi, millega tõsiselt ärist huvitatud isik peaks arvestama. Maksude mittemaksmine ei ole kindlasti tegevus, millega hoobelda, paljudele on just see komistuskiviks kujunenud.
Riigimaksu maksab kinni sisuliselt klient, sest vastasel juhul peaks sohver sõidule hakkama peale maksma. Tasuks asja teha tasa ja targu, et masinad ühel päeval kusagil aresti all ei nukrutseks.
Selleks ongi mõttekas mõnikord hobi ja äri juriidiliselt lahus hoida, kui see pole võimalik, siis tuleta meelde, mida tähendab JOKK.
Riigimaksu maksab kinni sisuliselt klient, sest vastasel juhul peaks sohver sõidule hakkama peale maksma. Tasuks asja teha tasa ja targu, et masinad ühel päeval kusagil aresti all ei nukrutseks.
Selleks ongi mõttekas mõnikord hobi ja äri juriidiliselt lahus hoida, kui see pole võimalik, siis tuleta meelde, mida tähendab JOKK.
Seal, kus lõppeb asfalt...sinna lööme Zillisauna püsti!
Re: To: Kjen
Jah, Sa võid mu ära kaardistada. Aga nagu aru võis saada, siis 4-st 3 autot ei ole hetkel kas tänavalegaalsed või sõiduvõimelised ja nende arv tulevikus plaanitud poole võrra vähenema.kytz kirjutas:Kas me võime kanda kasutja Kjen ka 6x6 / militaarmasinate fännide kaardile?
6x6
To:koppees
Tänud info eest, lisainfo ei teeks paha.
Tänud info eest, lisainfo ei teeks paha.
Seal, kus lõppeb asfalt...sinna lööme Zillisauna püsti!
Nüüd on mul heameel tõdeda, et foorumis melanhoolitsemisest on veidike kasu ka - see auto on nüüdseks 4-veoline ja muidu ka tänavalegaalne. Täiendava boonusena saaks katusele vastava markeeringu lisamisel ka õppesõidu autona kasutada! Ilmselt Eesti V kõige vanem õppeauto, aastast '69Kjen kirjutas:
See Volvo peaks olema vanametallivarga unistus. 4x4, difrilukud ja kraana. Hetkel küll pooleveoline, kuid samasugune esisilladoonoriks juba hangitud. Selle auto hankimise on otsene ajend, miks ma oma autoparki vähendama hakkan, ma ei ole suutnud veel leida teist entusiasti, kes lisaks lubadustele oleks nõus neid autosid ka suure raha eest autol esisilla ära vahetama.
Krt, saaks Zilli ka liikuma, hetkel mehaanik ignoreerib mind ikka täielikult.
asi on kiitlemisest kauge...! .kuna arveid ei esita siis ka maksu ei maksa....wildtravel kirjutas:See on küll jumalast mõistlik asi millega kiidelda. Tramaivõirakett kirjutas:... MINA EI MAKSA!
Mis sa ärimees siis teed kui firmad sult seda teenust osta tahavad ?
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- helar
- I live off from the mud
Kjen , hea meel lugeda progressist !
kas peremees laseb awdkraanal ka mudaträägi muda nuusutada
lisaks ka hea pisikesi hättajäänud atikaid kasti tõsta...
kas peremees laseb awdkraanal ka mudaträägi muda nuusutada
lisaks ka hea pisikesi hättajäänud atikaid kasti tõsta...
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee