Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kas on huvilisi?
Teeme raja vähemalt 5 masina osavõtul.
Rajameistriks oleks Ermi (loe: tuleb hea sõit )
Päikest
Rasmus
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
On huvilisi. Aga huvilistel on ettepanek korraldajatele vaadata üle turistiklassi hind. Näiteks saarekolli turistiseiklus oli 1:1 sama, mis Rajaajaja valikorienteerumine, hinnavahe on aga 3 korda.
Mul pole ühtegi paha sõna Ermi ja Teele radade kohta, vastupidi! Ainult, et kui ühe metsa pandud punkti hinnaks kujuneb igale osalejale 3€, siis võtab kukalt kratsima.
Kõuekõmina turistiseikluse rada on kindlasti uus ja spets sellejoks tehakse
sirr kirjutas:On huvilisi. Aga huvilistel on ettepanek korraldajatele vaadata üle turistiklassi hind. Näiteks saarekolli turistiseiklus oli 1:1 sama, mis Rajaajaja valikorienteerumine, hinnavahe on aga 3 korda.
Mul pole ühtegi paha sõna Ermi ja Teele radade kohta, vastupidi! Ainult, et kui ühe metsa pandud punkti hinnaks kujuneb igale osalejale 3€, siis võtab kukalt kratsima.
Rtuning kirjutas:Kõuekõmina turistiseikluse rada on kindlasti uus ja spets sellejoks tehakse
sirr kirjutas:On huvilisi. Aga huvilistel on ettepanek korraldajatele vaadata üle turistiklassi hind. Näiteks saarekolli turistiseiklus oli 1:1 sama, mis Rajaajaja valikorienteerumine, hinnavahe on aga 3 korda.
Halb eneseväljendus. Ma pidasin silmas seda, et ülesehitus oli sama, mitte punktid samad. Ehk siis 45 punkti metsa ära peidetud.
helar kirjutas:mõelge sõbrad rahulikult mis sellise raja ettevalmistamine maksab.
...ja rahulikult.
Ja mis ta siis maksab??? Aega ja mõttetööd ning "natuke" kütuseraha. Kuid peamiselt TAHTMIST teistele midagi pakkuda. Ja naisega koos radasid tehes saad vastu pikad koos veedetud tunnid ning pererahu. See on nüüd tegevus, mida ma VÄGA PÕHJALIKULT tunnen
Kõuekõmina meeskond vaatas oma võimalused üle ja otsustas, et seiklus maksab 65.- eur.
Nüüd kõik huvilised paneme ennast kirja.