Andke head nõu
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tagasi Eestis ja valmis kommenteerima.tanel kirjutas: Kas sul oma laia defekaomanike tutvusringkonnas on ehk mõnda tegelast, kes saaks näiteks poest ostetud tutika defeka 10 (15?) aasta jooksul tehtud tööd ja tegemised ära listida adekvaatselt? Huvitav oleks lugeda.
Eeldame, et auto siis suht tehasekonditsiooni jäetud ikka, mitte metsakolliks tehtud.
Ma ei hakka su sõnu vaidlustama, aga mõni meie ühine tuttav defekaomanik lihtsalt naeris selle tsitaadi peale üsna laia lõuaga.
Või käis hinnapiiride puudmine ka jooksvate arvete kohta?
Küsimus ei olnud siin pidamise kuludes, vaid auto füüsilises kestmises. Paljudel tavalistel kastikatel on 20...25 aasta pikkuse ekspluatatsioon järel lihtsalt kere ja raam mootori ning käigukasti ümbert ära ussitanud.
Defeka kere püsib vapralt aastakümneid ühes tükis. Kui vaja, saab iga kell soovi korral uue raami alla tellida ja sõit jätkub. Käiguosa ja sillad kestavad ning ka mootoritele saab lihtsalt peale pikemat läbisõitu kap.remonti teha.
Ma ei julge pead tulle panna, et pregu müüdavAd uued defakad oma õnnetut 2,4L Ford Transiti mootori ja käiguakstiga nõnda kaua kestavad, kuid mida vanem LR. seda vastupidavam on.
Viimati muutis Landy, T Mär 22, 2011 12:28 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Igastahes võin julgelt soovitada, et kui valikusse langeb ka vana nissan d21, siis käi sellest juba heaga mõõda. Suurimaks probleemiks on äramädanenud raam ja nõrk käigukast. Terve mander on sisuliselt kastidest tühjaks ostetud, mõned kirve hinnaga on veel saadaval. Siis tuleb koheselt maastikusuutlikusele kahjuks madalal asuv raam. Lumme kinnijäädes pead terve autoaluse lumest tühjaks kaapima.
Kõnetraat 51922951
Kui sa kogemata kuulnud pole, siis ländrover ei ole maailma ainuke sõiduk, millele saab varuosi tellida ja mootoriremi teha...Landy kirjutas: Kui vaja, saab iga kell soovi korral uue raami alla tellida ja sõit jätkub. Käiguosa ja sillad kestavad ning ka mootoritele saab lihtsalt peale pikemat läbisõitu kap.remonti teha.
If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Chuck Norris says its beef, then it's fucking beef.
-
- Got ARB and Nitrous?
Kle landy, defekat pole 40 aastat toodetudki, et selliseid veksleid välja käid. Raudpolt kestab jaapani tehnika paremini kui inglise tehnika ja kui raam ära mädaneb, siis saab seda kõigil asendada. Seega ei ole vahet kas see pirka raami peal on japsi või inglise oma 30 aasta pärast, kui raam on nagunii välja vahetatud (ja defeka mootoris kolmas remondikomplekt).Landy kirjutas:Tagasi Eestis ja valmis kommenteerima.tanel kirjutas: Kas sul oma laia defekaomanike tutvusringkonnas on ehk mõnda tegelast, kes saaks näiteks poest ostetud tutika defeka 10 (15?) aasta jooksul tehtud tööd ja tegemised ära listida adekvaatselt? Huvitav oleks lugeda.
Eeldame, et auto siis suht tehasekonditsiooni jäetud ikka, mitte metsakolliks tehtud.
Ma ei hakka su sõnu vaidlustama, aga mõni meie ühine tuttav defekaomanik lihtsalt naeris selle tsitaadi peale üsna laia lõuaga.
Või käis hinnapiiride puudmine ka jooksvate arvete kohta?
Küsimus ei olnud siin pidamise kuludes, vaid auto füüsilises kestmises. Paljudel tavalistel kastikatel on 20...25 aasta pikkuse ekspluatatsioon järel lihtsalt kere ja raam mootori ning käigukasti ümbert ära ussitanud.
Defeka kere püsib vapralt aastakümneid ühes tükis. Kui vaja, saab iga kell soovi korral uue raami alla tellida ja sõit jätkub. Käiguosa ja sillad kestavad ning ka mootoritele saab lihtsalt peale pikemat läbisõitu kap.remonti teha.
Ma ei julge pead tulle panna, et pregu müüdavAd uued defakad oma õnnetut 2,4L Ford Transiti mootori ja käiguakstiga nõnda kaua kestavad, kuid mida vanem LR. seda vastupidavam on.
Meie maailm on nii kaduv, et pikemalt kui viis aastat ette mõelda elus lihtsalt ei ole mõtet. Jah, defekas on lihtne ja seda saab remontida suvaliste vahenditega, kuid pikas perspektiivis on tähtis ka see, et Eestimaa talves saab ilma jope ja pidevalt peos oleva kraabitsata talv läbi sõita. Rääkimata siis mürast, mis paratamatult kaasneb defeka salongis, kuna mürasummutus on halb. Jah, "tõelised" mehed sellest ei hooli, kuid mina hoolin, sest müra tekitab inimeses stressi ja pikas perspektiivis tekitab stress sada muud ihuhäda. Mõtle siis kui ma peaks selles autos päevade viisi aega veetma seoses tööga näiteks. Aga see on lihtsalt minu mõttelend.
PS. Elan hetkel UKs ja tee mis tahad, siin ei ole eriti palju Defekaid tänavapildis näha. Spetsiaalselt olen silmas pidanud seda. Vb maapiirkondades aga väikelinnades küll mitte. V8 mootoriga defekas on küll muidu tore asi:).
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
Jep, defekal peaks 5 aastat minema, enne kui ustest tuul läbi hakkab puhuma, näitab praktika... Niiskus, teraskarkass, aluleht ja nii ta läheb.Landy kirjutas:Küsimus ei olnud siin pidamise kuludes, vaid auto füüsilises kestmises. Paljudel tavalistel kastikatel on 20...25 aasta pikkuse ekspluatatsioon järel lihtsalt kere ja raam mootori ning käigukasti ümbert ära ussitanud.
BTW, kui vana sinu part oli ostes ja mis töid tehtud sai?

Teemaalgataja ees vabandust, jutt kisub algsest poindist kõrvale juba rohkem mõõdutundetute kiidulaulude ja kultuste talitsemiseks.

tegime pulli, aitab
Mina ei tuvastanud küll Toyota suuremat kiirust. Vaatasin, mis ma vaatasin.laqkaraza kirjutas:mulle tundus, et Toyota kiirus testi ajal oli tublisti suurem, kui Mitsul.
Just kui kiirelt mitsu kurvist tagasi väljatuli ja mis kiirus oli veel toyotal.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
OK esimsesed 110 mudelid tulid tootmisesse 28 aasat tagasi. Sams arvestades, et kereplekid on sama konstruktsiooniga viimased 60 aasatat ning veermik pärineb RRC alt, mida hakati 1971 tootma, siis saab üldistusi selle kombintsiooni osas teha küll.davidsoniharald kirjutas:Kle landy, defekat pole 40 aastat toodetudki, et selliseid veksleid välja käid. Raudpolt kestab jaapani tehnika paremini kui inglise tehnika ja kui raam ära mädaneb, siis saab seda kõigil asendada. Seega ei ole vahet kas see pirka raami peal on japsi või inglise oma 30 aasta pärast, kui raam on nagunii välja vahetatud (ja defeka mootoris kolmas remondikomplekt).
Meie maailm on nii kaduv, et pikemalt kui viis aastat ette mõelda elus lihtsalt ei ole mõtet. Jah, defekas on lihtne ja seda saab remontida suvaliste vahenditega, kuid pikas perspektiivis on tähtis ka see, et Eestimaa talves saab ilma jope ja pidevalt peos oleva kraabitsata talv läbi sõita. Rääkimata siis mürast, mis paratamatult kaasneb defeka salongis, kuna mürasummutus on halb. Jah, "tõelised" mehed sellest ei hooli, kuid mina hoolin, sest müra tekitab inimeses stressi ja pikas perspektiivis tekitab stress sada muud ihuhäda. Mõtle siis kui ma peaks selles autos päevade viisi aega veetma seoses tööga näiteks. Aga see on lihtsalt minu mõttelend.
PS. Elan hetkel UKs ja tee mis tahad, siin ei ole eriti palju Defekaid tänavapildis näha. Spetsiaalselt olen silmas pidanud seda. Vb maapiirkondades aga väikelinnades küll mitte. V8 mootoriga defekas on küll muidu tore asi:).
Lisks raamile on selleks ajaks japsidel ka kere üsna pudi juba. Raud/teras oksüdeerub väliskeskkonnaga kokkupuutes ikkagi premini,kui alumiinium.
Mis maailma kadusvusse puutub, siis tänapäevane tarbimisühiskond suriub peale mõttemalli, et pelae liisingu lõppu on auto loogiline koht vanarauas (Nagu on inimesi,kes iga aasta mobiili vahetavada. Minul on 16 aastase staazi juures KOLMAS mobiil). Õnneks on inimesi, kes nii ei arva.
Mina, kui kestvuskaupade pooldaja näen, et auto võiks edukalt vähemlat 25 aastat kesta ja kui hästi hoida, siis ka isalt pojele.
Defekas linnas igapäevasõitudeks koju-kontorisse-poodi kindlasti parim valik pole. Kuid kui vaja tööhobust, siis parim valik.
Kraabitsa, kasuka ja läkiläki vastu aitavad sõbrad Defa, Webasto ja Ebersbrecher.
V8 defekas on tore kõrvale, kuid mitte rahakotile

P.S. Teema läheb väga O.T.-ks kätte ja seda võib mujal edasi arutada.
-----------------------------------------------------------------
Re: Andke head nõu
Minuarust pole peale Dodge Ram'i siin midagi rohkem arutleda.LempS kirjutas:Tere Lugupeetud maasturi huvilised . Tahan osta kastiga maasturit millel oleks diisel mootor ja käimaosa oleks ka vastupidav kuna peab ka aegajalt metsas käima .
+372 5028488
Ei saa öelda, et Defeka raam on parem kui ülejäänud. Täitsa tavaline nagu nad kõik. Pole ühtegi tõestust selle kohta, et Defeka raam oleks jäigem, kestaks kauem või ei oksüdeeruks rutem kui ülejäänudLandy kirjutas: Lisks raamile on selleks ajaks japsidel ka kere üsna pudi juba. Raud/teras oksüdeerub väliskeskkonnaga kokkupuutes ikkagi premini,kui alumiinium.
Vaata, maailm areneb ja maailma arengust tuleb ka enda elu mugavamaks teha. Jõuad rohkem oma lühikese elu jooksul. Minu arust on loogiline, et maailmas kus e-mail, skype ja videokonverents on lahutamatud igapäeva osad on need sul pidevalt näiteks Androidiga taskus kaasas.Landy kirjutas: Mis maailma kadusvusse puutub, siis tänapäevane tarbimisühiskond suriub peale mõttemalli, et pelae liisingu lõppu on auto loogiline koht vanarauas (Nagu on inimesi,kes iga aasta mobiili vahetavada. Minul on 16 aastase staazi juures KOLMAS mobiil). Õnneks on inimesi, kes nii ei arva.
Mina, kui kestvuskaupade pooldaja näen, et auto võiks edukalt vähemlat 25 aastat kesta ja kui hästi hoida, siis ka isalt pojele.
Ja 25 aastat hoiad sa autot sellepärast, et sa fännad seda automarki. Minul on näiteks isalt antud Harley olemas, mida ma ilmselt mitte kunagi ära ei anna. Peres on ta juba üle 30 aasta olnud.
Igapäevasõiduk peabki pidevas rotatsioonis olema - muidu jääb ta liiga ruttu liiga vanaks ja hakkab liiga kiirelt lagunema.
Mina vaidlen vastu. Pehme raam ja veermik ning jõuetu mootor ei tee Defekast kohe kindlasti mitte tööhobust. Seda enam, et Defekas on tuntud kui pidev laguneja - see on teema, mis pakubki Defekaomanikele mõnu saada kokku, juua mõni õlu, rääkida lõbusaid lugusid mis kõik on juhtunud ja siis laiali tagasi minna. Defekas oli kunagi ehk hea auto, kui mootorid olid veel lahjemad ja teised maasturid veel kehvemad. Lahja mootor ei lammutanud autot ja valida Defeka asemel ehk ei olnudki muud.Landy kirjutas: Defekas linnas igapäevasõitudeks koju-kontorisse-poodi kindlasti parim valik pole. Kuid kui vaja tööhobust, siis parim valik.
Miks ma pean veel nendega jändama, kui saab valida auto kus neid sõidu ajal vaja ei lähe?Landy kirjutas: Kraabitsa, kasuka ja läkiläki vastu aitavad sõbrad Defa, Webasto ja Ebersbrecher.
Niipalju kui on inimesi on arvamusi. Minu soovitus on, et proovi üht ja proovi teist, kuula natuke mida kõik räägivad, tee endale selgeks kulumaterjalide hinnad erinevate autode juures ning vali omale sobivaim välja.
Kui emotsiooniostu vaja teha, siis võiks Hummeri osta näiteks

+372 5028488