Põrand märg grandil

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Põrand märg grandil

Postitus Postitas Lundve »

mismoodi kuivaks saab? Talvega märgunud nüüd matialune vilt vms täiesti läbimärg. Mis valemiga selle kuivaks saaks? Kas puhur autosse või on miskeid muid variante?
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Kasutaja avatar
coeng
Fitting 38"

Postitus Postitas coeng »

Ajalehed. Pidevalt vahetada ja varsti kõik OK.
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Paras peavalu :evil: .Parim on ajada nädalavahetuseks sooja garaaži.Eelnevalt siis ajalehtedega suurem niiskus välja ja las siis kuivab avatud ustega ja luugiga.Ära unusta salongivalgustust maha keeramast(kui muud võimalust pole, siis võta akuklemm maha) muidu varsti aku tühi.Ega puhur autos ka paha ei tee, aga kõige tähtsam on hea õhuvahetus, et niiskus lahkuks autost mitte et kondenseeruks metallosadele.Arvatavasti on niiskus ka mati ja pleki vahel, aga sealt veel keerulisem kätte saada, kui just lahki ei kisu äärtest.
Kasutaja avatar
Kessusisselasi
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas Kessusisselasi »

Kui vähegi võimalik siis tavaline toapuhur sisse ja aknad praokile .Olen sellist meetodit kasutanud kõikidel oma liikuritel ja pole kunagi niiskuse probleemi olnud.Tegin seda kaks korda kuus ja asi toimis.Seda muidugi juhul kui vool on võtta kohast kus keegi teine seda ei himusta. :D
Protsessi pikkus sõltub sellest ,palju raatsid elektrit kulutada. :D
Suzuki Jimny 1,3 4WD
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Bill kirjutas:Ära unusta salongivalgustust maha keeramast(kui muud võimalust pole, siis võta akuklemm maha) muidu varsti aku tühi.
Lihtsalt teadmiseks. Teise põlvkonna Grandil salongivalgustus põlema ei jää, kui uksed lahti jäävad. Põleb mõni minut ja kustub automaatselt ära.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Niiskusekoguja ehituspoest autosse lükata mõneks ajaks? Istme peale ei soovita- kellelgi tqhq foorumis oli kuuldavasti nahast vineeri teinud.
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Lundve »

FlammablE kirjutas:Niiskusekoguja ehituspoest autosse lükata mõneks ajaks? Istme peale ei soovita- kellelgi tqhq foorumis oli kuuldavasti nahast vineeri teinud.
kahtlane junn minumeelest
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Karuliin
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Karuliin »

Kuna endal kummimatte pole siis olen ka kuivatanud vahest tavalise toapuhuriga. Ööseks jätad sisse, see ise vahepeal jahutab ennast, kui liiga kuumaks läheb ning kütab edasi. Ma panin puhuri juhi jalge kohapeale ning kuivatas ilusti ära. Muidugit sõites, kui auto soe on siis alati keeran jalgadepeale vaikselt puhuma kuna see ka mingil määral aitab kuivatada sealset olukorda.
Ma arvan, et puhur on kõige mõtekam jah. Igasugused niiskusekogujad ja muu selline soust unusta ära :D. Muidugit teine variant, kui on olemas soe garaaž siis sinna mõneks ööks lihtsalt kuivama viia.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Mul oli 4Runner ka ükskord peal uppumist seest täiesti vettinud ja panin ühe väiksema tööstuspuhuri sisse. Hommikuks oli tuba kuiv, nii et tolmas.
NB! Veepunnid kõik mis võimalik võtsin ära ja lükkasin klotsid põrandakatte ja pleki vahele. Oluline, et see vilt ise õhku saab, niisama kuumutamine ei pruugi aidata.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Krais
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Krais »

Mul oli eelmisel suvel oli Grandiga selline probleem, et konditsioneeri sulamise vesi jooksis salongi. Vaipade kuivatamiseks kasutasin lapse mähkmeid ja need imasid niiskust ikka väga hästi. Kui on olemas laps, kelle käest mähkmeid saab, siis tasub kindlasti proovida.
Karl Marx 007
Off Roader Wannabe

Re:

Postitus Postitas Karl Marx 007 »

Ma arvan, et puhur on kõige mõtekam jah. Igasugused niiskusekogujad ja muu selline soust unusta ära :D. Muidugit teine variant, kui on olemas soe garaaž siis sinna mõneks ööks lihtsalt kuivama viia.[/quote]

Täpsustav küsimus - kas on teada, mis on soe garaažž? Ehk mis on miinimum temperatuur (ja õhuniiskus), mis kuivatab auto? Pärast värvimist tahetakse saada ca 18 celciust, kuid ... mis on see sooja garaažži soovituslik temperatuur?

Targemad, palun avitage.
Kasutaja avatar
rannamees
Rock Crawler

Re: Põrand märg grandil

Postitus Postitas rannamees »

On veel selline lahendus, nagu silicageeli kotid, sellised kilo ringis. Mul vedelevad istme all ja pakiruumis, aknad on seest alati puhtad. Vahel lasen läbi kuivatuskapi ja jälle ok.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Tercel
Fitting 38"

Re: Põrand märg grandil

Postitus Postitas Tercel »

Kui lirtsmärg, siis kusagilt autopesulast läbi ja lased keemilise masinaga üle tõmmata vaiba, saab suhteliselt kuiv ja ka puhtam :)
Y61
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”