O: Klaveri/pianiino - Olemas...Lukku!

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

O: Klaveri/pianiino - Olemas...Lukku!

Postitus Postitas TiitR »

Tere. Ostusoov pole rohkem neljarattalistega seotud kui, et müüdaval asjandusel peaks samuti all 4 ratast olema :lol: Aga asjast kah. Soov siis tütrele selline asjandus sebida - pakkuda võib ka uuemapoolset süntekat....osta.ee-s on paar päris head pakkumist (vajab veel kaalumist). Kuna ma ise olen muusikast täiesti tume junn, siis super oleks kui klaver oleks ka korralikult häälestatud. Seisukord võiks olla korraliku väljanägemisega ja mida korralikum, seda parem. Uut asja ma osta ei jõua ilmselt, kuid väga korraliku asja eest annan loomulikult ka suurema hinna. Tiibklaverit palun mitte pakkuda :lol: Ostuks läheb hiljemalt Aprilli lõpus, kui piigal 10 a. juubel 8)
Äkki on mõnel laps suureks kasvanud ja taoline asjandus kasutuks jäänud?
Pakkumised kas siia või tel. 50 13 610
Viimati muutis TiitR, K Mär 30, 2011 9:37 am, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ma küll suht muusikavõõras, aga lapsed ei ole. Muusikakoolis käinud ja käivad.
Need riistad täiesti erinevad asjad. Neljandaks lisaks siia ritta digiklaveri.
Kui laps tahab muusikaga tegeleda ja seda õppida, siis ikkagi klaver. Korteris ka digiklaver, saavad naabrid rahu.
Kui niisama uudishimust aegaajalt klahve toksida, siis pole küll vahet, mida osta.
Kui läheb konkreetseks klaveriostuks, saan Tallinnas soovitada väga hea meistri, kes asja üle vaatab ja pärast ka häälde paneb. Mu omad on kõik tema kaudu hangitud ja kõlama pandud. Häälestada võiks pärast transporti.
Seda ka, et klaver pole konjak, mis aastatega paremaks läheb. Uuemad on paremad.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

urmas kirjutas:Ma küll suht muusikavõõras, aga lapsed ei ole. Muusikakoolis käinud ja käivad.
Need riistad täiesti erinevad asjad. Neljandaks lisaks siia ritta digiklaveri.
Kui laps tahab muusikaga tegeleda ja seda õppida, siis ikkagi klaver. Korteris ka digiklaver, saavad naabrid rahu.
Kui niisama uudishimust aegaajalt klahve toksida, siis pole küll vahet, mida osta.
Kui läheb konkreetseks klaveriostuks, saan Tallinnas soovitada väga hea meistri, kes asja üle vaatab ja pärast ka häälde paneb. Mu omad on kõik tema kaudu hangitud ja kõlama pandud. Häälestada võiks pärast transporti.
Seda ka, et klaver pole konjak, mis aastatega paremaks läheb. Uuemad on paremad.
Kusjuures nii vähe kui ma sellest muusikariistast tean, siis kodutöö on mul tehtud :D . Lugesin samuti foorumitest nii sünteka kahjulikkusest esimeseks riistaks, samuti naabritesõber digiklaver. Asi selles, et esimese hooga otsin siiski klaverit (ruumi on, sellep. pole vaja pabistada :D ), kuid kui korralikku klaverit ei suuda hankida, siis teisel kohal on süntesaator. Piiga on mul jube musikaalne ning tahab hirmsasti klaveriga lauluvärki jätkata ja sellepärast ma selle teema püstitasingi...10a. pole ka enam ju nukumaja iga :D
Aga muidu pean su pakkumise meeles, just mis puudutab häälestamist.
Nissanman321
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Nissanman321 »

Võiks ju pakkuda süntekat Casio WK-3800,hind jääks ca290 eurot
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Nissanman321 kirjutas:Võiks ju pakkuda süntekat Casio WK-3800,hind jääks ca290 eurot
Talletasin su info ära :) ..aga nagu eelmises postis kirjutasin, kui kuskilt üldse klaverit ei joppa, siis hakkan süntekaid piiluma 8) . Tnx. enivei.
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

RIGA. 200€ iga aasta häälestatud. Asub Tiskres, I korrus. Äkki annab hinda tingida ka. Kui huvi, siis ps ja viin müüjaga kokku.

Aga 25 aastat pea igapäevaselt klaverit mänginud inimesena soovitan - kui sa tahad, et su laps ei põgeneks, osta talle raske klahviga digiklaver. 90% pianiinodest on kaka ja vajavad liiga sagedalt häälestamist. Seega algne odav hind ei pruugi aastate peale üldse odav tulla.
Igasugu süntekatest hoidu kauge kaarega. Kui huvi on, siis mul vedeleb samas üks raske klahviga Yamaha P80, mille põhimõtteliselt maha võin müüa.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

sirr kirjutas:RIGA. 200€ iga aasta häälestatud. Asub Tiskres, I korrus. Äkki annab hinda tingida ka. Kui huvi, siis ps ja viin müüjaga kokku.

Aga 25 aastat pea igapäevaselt klaverit mänginud inimesena soovitan - kui sa tahad, et su laps ei põgeneks, osta talle raske klahviga digiklaver. 90% pianiinodest on kaka ja vajavad liiga sagedalt häälestamist. Seega algne odav hind ei pruugi aastate peale üldse odav tulla.
Igasugu süntekatest hoidu kauge kaarega. Kui huvi on, siis mul vedeleb samas üks raske klahviga Yamaha P80, mille põhimõtteliselt maha võin müüa.
Saatsin sulle PS-i 8)
Edit: eemaldasin pealkirjast süntesaatori 8)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Olemas. Palun lukku.
Suletud

Mine “Bizniz”