Andke head nõu maasturi soetamisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

defekt
Off Roader Wannabe

Andke head nõu maasturi soetamisel

Postitus Postitas defekt »

Olen siin pikalt mõelnud ja otsustanud, et aeg oleks osta oma elu esimene maastur, hinda ei tahaks väga üle 3000 euro välja käia. Kindlasti peab olema antud isend diisel. Tundus nagu üsna hea pakkumine selline aparaat nagu Hyundai Galloper 2,5 Td aga samas otsides infot nii siit foorumist kui mujalt leidsin segadusse ajavat infot . Paljud kiidavad ja paljud laidavad. Kirjutati, et on väga hea läbivusega, probleeme on roostega kerel ja et manuaal kast on nõrk koht.Seda kasti asja lugesin välja autolehe testist.Samas kirjutati ka, et autmaat kast kehv, manuaal hea. Metsa pole mõtet minna. Sillad nii kehvad, et kukuvad uuest peast küljest . Oskab keegi siis komenteerida?? Kui arvate, et see pole hea siis mis oleks selle 3000 euro eest mõistlik ost, kui üldse on võimalik enam vähem normaalset maasturit selle raha eest saada ??

Loodan, et kirjutasin antud teema õigesse alafoorumisse, kui ei siis suunake mind ümber kuhu ma selle kirjutama peaks

Ette tänades Algis
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

2,5td lahja pika kere jaoks. Tehnika suures osas sama mis Mitsul. Nõrk koht vahekasti kett. Kui tahad igapäevaseks sõiduks, siis ok, aga metsas ragistamiseks ei kõlba.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
defekt
Off Roader Wannabe

Linna sõitu leiab üsna palju, aga ka on talvel palju teid mis on tavaautole läbimatud tuisu jms asjaga.. Kui juba ostan siis miks mitte proovida väheke kätt metsavahel.. Nagu ma aru saan siis Galloper pole hea valik... Aga mis siis oleks selle raha eest ?? või mis summaga ma peaks arvestama, et saada oma nõudmistele sobiva liikuri.. Arvestades seda, et ropprikas ma pole :D Ja liisingusse ei taha midagi võtte ega muid sorti kohustusi selle maksmisel
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Selle raha eest on Jeep hea valik.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Alari kirjutas:Selle raha eest on Jeep hea valik.
Ei ole, sest sooviti diislit. Diisel Galloper versus diisel Cherokee - siin oleks vast Galloper isegi mõistlikum. Kui Jeepi vaadata, siis ainult bensiini mootoriga.
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Sellise väiksema rahaga üldiselt midagi väga valida pole. Vähemalt siin Eestis. Hoia lihtsalt silmad lahti ja võta võimalikult hästi säilinud masin, millel võimalikult vähe roostet ja tehnika kõik toimib. Selle raha eest on ka Galloper norm valik. Ise eelistaksin Cherokee XJ (4.0bensiin) või Pajero II (2,8td), aga praegu müügis olevad väga väsinud juba. Terrano/Maverik ka norm. Praegusest odavamate diislite valikust tundub SEE usaldusväärne pakkumine (ise pole vaatamas käinud).
defekt
Off Roader Wannabe

See Ford jääb suts liiga kalliks. Cheroke diisli kohta tegin juba tausta uuringi ja sellel see 2.5 TD pidi üsna nõrk olema ja remont kallis. Beniini ei taha jah.. Selle küttekulu igapäeva sõidukina hakkab rahakoti pihta. Aga mis te arvate nissan Patrol 3,3 TD 1989.a lühikese kerega.. Siine kasutaja Toilu pakkus seda..

Tundub, et korralikuma aparaadi jaoks vist peab ikka raha juurde koguma ja kindla peale välja minema
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

nohik kirjutas:
Alari kirjutas:Selle raha eest on Jeep hea valik.
Ei ole, sest sooviti diislit. Diisel Galloper versus diisel Cherokee - siin oleks vast Galloper isegi mõistlikum. Kui Jeepi vaadata, siis ainult bensiini mootoriga.
Diisli soov jäi küll kiiruga lugedes märkamata, kuid tõsi, Cherokee diisel on üks suur õnnetus, 136kw bensiinimootorid aga väga head.
Kasutaja avatar
Kessusisselasi
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas Kessusisselasi »

Lähen homme õhtul Saksa üht Wranglerit tooma ja tee peale jääb selline Mitsu.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Suzuki Jimny 1,3 4WD
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

3000 EUR eest saab piiri tagant juba suht kobeda olemisega LR Discovery I kätte.

Kodumaal jääävad hinna sisse need autod:
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
defekt
Off Roader Wannabe

Ma arvan, et jään eestis pakutavate autode juurde, auto24 kõik võimalikud muud kohad on täna läbi käidud ja olen päev otsa ennast harinud nende maasturite heade ja veade kohta mis on... Üks hea hinnaga 2,5 td cherokee tuli müüki http://www.auto24.ee/used/822928 aga see vist oleks patt osta.. ??
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas uppund kana »

defekt kirjutas:Ma arvan, et jään eestis pakutavate autode juurde, auto24 kõik võimalikud muud kohad on täna läbi käidud ja olen päev otsa ennast harinud nende maasturite heade ja veade kohta mis on... Üks hea hinnaga 2,5 td cherokee tuli müüki http://www.auto24.ee/used/822928 aga see vist oleks patt osta.. ??
Tuttaval oli/on nüüd mootor laiali aianurgas.

Parem siis juba see http://www.auto24.ee/used/812361 muide jutt küttekulu kohta on tätsa tõene nende masinate puhul. Käivitumine ka külmaga. Endal sama isend aasta käes olnud ja saab ka tihti sihipärast kasutamist ei ütleks ,et tegemist on mingi loodusõnnetusega. Hinna võiks midugi vähemalt mingi 3000 EUR-i peale kaubelda siis juba oleks jumet kui isend tõesti korralik.

Ilmselt saan mudaproffidelt kõvasti tuuseldada aga ikkagi julgen OMA kogemuse põhjal võtta kaalumisse.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
defekt
Off Roader Wannabe

Olemas masin Mercedes Benz 290 GD aastast vist 2000 :) Aga ei ostnud ise :P Sain firmapoolt endale sellise masina sõitmiseks :P
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

defekt kirjutas:Olemas masin Mercedes Benz 290 GD aastast vist 2000 :) Aga ei ostnud ise :P Sain firmapoolt endale sellise masina sõitmiseks :P
Vahest annad teada, kus sa töötad ning ega Teil uusi töötajaid vaja ei ole;) Minu ametiautodeks on kõigest 2008. aasta MB Viano ja Sprinter.
defekt
Off Roader Wannabe

Nii naljakas kui see ka ei tundu töötan tegelikult kokana :D

Kuna ma tegelt siin üsna suur võhik ja tegu tõesti esimese kokkupuutega maasturiga siis on arusaamatuks jäänud sildade kangi tähised.. . kangil on tähised "S"-"SA"-"SA"-"N"-"GA" üritasin leida googeldades infot aga ei saanud kätte ja pole kuskil nagu kelleltki targemalt tutvusringkonnas küsida..
Ärge siis pikka viha peaga mu lolluse eest :D
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”