Mees annab oma sõna, mees võtab oma sõna.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Mees annab oma sõna, mees võtab oma sõna.

Postitus Postitas yanekk »

Ma ei usu et jõuluvana ja päkapikud on olemas, ei usu et on olemas tasuta lõunaid ja üleüldiselt kriitiline igasuguse poolmuidu asjade vastu.

Ja umbes pool aastat tagasi ei oleks uskunud, et pean sellise kirjutise tegema.

Aga olen senini uskunud, et Mees annab sõna ja peab seda.

Algas asi mingi eelmise aasta suve lõpul.

Helistas mees ja küsis palju mu Ford kütust võtab, kuna sellel hetkel masin kuskil müügis polnud (ei olnud lihtsalt vajadust), oli selline küsimus natuke ootamatu.
Sai siis räägitud pea pool tundi ja tulemus, et mees tahaks vist sügise poole masinat osta.
Jõudis sügis, sai natuke asju täpsustatud et mis ja kuidas, mulle sobis nii hind kui ka müügi aeg.
Algselt pidi tehing toimuma enne Šultsi sõitu aga igasuguste ostja sekelduste tõttu( siis tundus see täitsa normaalne) ei saanud.

Kuna olin arvestanud Mehe sõnaga ja seda kinnitas ka telefonis, et 110% ostab masina ära, siis soetasin endale veel ühe masina.

Kuna olin Mehe sõnas kindel, siis osa rahast tuli mujalt, sest et kohe-kohe saan selle tagasi maksta.

Millegipärast võttis mees telefoni vastu siis kui heaks arvas (äh oma tuttav, ju siis kiired toimetamised koguaeg).

Järgmine kindel tähtaeg oli enne jõule (jälle jäi ära), siis et ehk jõuab enne aastavahetust.

Aeg läks, nii nädalas korra sai mehele helistatud ja küsitud ( kui võeti telefon vastu) et kuidas läheb, tahaks nagu masina raha vastu vahetada.

Vastuseks et kohe-kohe on rahad käes ja läheb kaubaks, temal on seda masinat igal juhul vaja.

Nii möödusid jaanuar ja veebruar, helistamine ja lubadused.

Märtsi alguses jäin haigeks ja ilmselt tänu sellele lõi äkki pildi selgeks, et see mees ilmselt seda masinat ei osta kunagi.

Tänu mehe lubatustele sai ka ise mõned lubadused antud ja seoses sellega on hetkel suht mõnus pask kaelas.

Nii et Heinza, miks sa nii tegid ma ei tea aga mingi aeg kui tundsid et asi pole nagu peab, oleksid võinud öelda, jäänuks palju jama ära.

PS:See on ka siis vastus paljudele, kes on minu käest küsinud, et kes see salapärane ostaja on keda paljud tunnevad.
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Kurb et meil siin foorumis sellise kindla JAH`iga lubajaid veel on!
Ootaks siis ära ka Heinza kaitsekõne sellel teemal, enne kui see kaebus siit Kotka poolt ära lennutatakse.
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Yanekk, Sa eksisid esimese reegli vastu, mida iga automüüja peaks une pealt teadma - auto on müüdud siis, kui sul raha käes, õu tühi ja soovitavalt ka ARKis vormistamine tehtud.
Ma usun, et me kõik oleme näinud naljamehi, kes lubavad ja lubavad ning siis kaovad. See on automüümisel pigem reegel, kui erand. Minul on ostjad ka poole ARK-i sõidu pealt ära "kadunud", rääkimata neist kümnetest jutupaunikutest, kes "raha järele" läksid.
Ehk siis - loota autoostja sõna peale on meie oludes sama tark, kui keppida vanamoori, kes väidab end nõid olevat ja lubab kolm soovi täita ;)
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

sirr kirjutas:Yanekk, Sa eksisid esimese reegli vastu, mida iga automüüja peaks une pealt teadma - auto on müüdud siis, kui sul raha käes, õu tühi ja soovitavalt ka ARKis vormistamine tehtud.

Tavaoludes on see nii ka olnud aga kuna tegemist tuttavaga, siis tundus mehe sõna piisav olema.
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Ehk siis veelkord leidis kinnitust vanasõna: money talks - bullshit walks
(ära usu hülge juttu)
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”