odavad uued hiina vintsid, ostsite?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

odavad uued hiina vintsid, ostsite?

Postitus Postitas t6nu »

Lugesin mingeid vanu 4x4 teemasid ja leidsin ühe siit juba kunagi läbi käinud vintsimüügi businessi üles
http://www.electricwinchshop.co.uk/12000cta12v.html hind koos shippinguga 301,79 naela, see miski 5500 eeki vanas rahas või 355€. Sain siis aru, et eelmisel aastal telliti neid siinse seltskonna poolt mingi hunnik?
Kas tellisite otse kodulehelt ja kaua kättesaamiseni aega läks? Ning põhiline: Kas ostjad on nüüd proovinud ja rahul? Saan aru, et kindlasti on tegu nö pühapäevase piknikule sõidu vintsiga, kui kiiret pole kuhugi:-)
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Praegune populaarne odava otsa vints on JR Motorsisit Dragon. Testitud ja toimetab.
Virgo
Mudas alates 2003.
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

ma olen selle hiiinakaga nüüd umbes 5-6 vintsimist teinud
kõik on olnud sellised sõiduautode välja vintsimised ja üks rekka oli ka kinni,vints ise toimetab,tross on sitt,rullikud läksid kohe rooste,ilmajuhtmeta pult solvus.
aga eks nii oligi arvestatud.
Selle raha eest on vintsi küll.
56157755
lukas
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas lukas »

kala kirjutas:ma olen selle hiiinakaga nüüd umbes 5-6 vintsimist teinud
kõik on olnud sellised sõiduautode välja vintsimised ja üks rekka oli ka kinni,vints ise toimetab,tross on sitt,rullikud läksid kohe rooste,ilmajuhtmeta pult solvus.
aga eks nii oligi arvestatud.
Selle raha eest on vintsi küll.
Mul sai see vints ette kohe peale tellimist ja nüüdseks ka ca 10 vintsimist teinud. Kõik samuti kergemad (sõiduautod, atv, järelkäru paksu lume alt jne). Pult ja kõik muu toimetab ilusti veel. Rullikud jah läksid koheselt rooste, kuid trossi kohta ei oska miskit paha öelda. Pühapäevameestele käib küll.
2x outlander (mitsubishi ja can-am)
henry672
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas henry672 »

Nii, minul kontakt olemas endiselt kohaliku vennaga sealt, viimase paari vintsiga mis tellisin pani fedex tala ja tõstis shippingu tasu veidi, viimased vintsid sain kohale +20 poundi ...tarne oli muidu Ok ajaga(ca 7 tööpäeva) ja fedex tõi kaunilt koju kätte kõik...selles suhtes easy!
Vintside vastupidavuse poolest ei oska kaasa rääkida, kuna siis kui teema aktuaalne oli siis tellisin ära aga sattus koheselt ka 1 comeup kätte ja läks hoopis see autole ninapeale...aga tore näha et vintsid toimetavad ja eks no hiinakas on ikka hiinakas-ehk siis pühapäeva maasturimehele :D

Üldiselt on muidu lugu selline, et endal 1 tuttav rääkis et tal on vintsi vaja uazile, et hakkab metsast notte välja vedama kui lumi läinud on...ehk siis täiesti reaalne on et hakkan tellima uuesti kohe kohe ja siis võin lisada paar tk kui huvi on .

Henri
Chero..
pirx
Mudder

Postitus Postitas pirx »

Ostsin ja rahul kuna hind oli väga hea. Rullid tõesti roostetavad-kõik ülejäänu tip-top. Vintsinud ka mingi 10 korda-rahul-sikutab kenasti, natuke aeglane võibolla aga mul isiklikult pole kiiret kuhugi. Ainuke miinus, mis tal on, on see, et sigaraske see vints- koos aluse ja stange ümber tegemisega tuli ninale mingi +50kg. Sellise raha eest igati ok, näiteks mingile jahiautole, võistlustele loomulikult ei sobi.
LR Defender 110 LandLord II- Peast Land Rover
kaimer1
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kaimer1 »

Toppisin ette dragoni,peale trossi pole veel miskit järgi andnud,taha sai u.sama asi miski electrikwinch vist oli nimeks,tiba kiirem kui dragon,sellel sain kohe ühe poole kinnitused puruks.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”