WV golf TR-3

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

WV golf TR-3

Postitus Postitas srock »

Sattusin kogemata sellise müügikuulutuse peale, ehk keegi tahab endale selle soetada http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=819254 . Panin postituse siia kuna ise ei ole sellega seotud,eks te moded vaadake, tõstke ringi või kustutage.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kasutaja avatar
JANNO L200
Mudder

Postitus Postitas JANNO L200 »

Selle masina hüüdnimeks "läti torn". Nimi ütleb isegi mis on auto omapära - kõrge. Mehed on külastanud Klaperjahti, poodiumi kohtade kohalt infot ei mäleta, kuid liikus nii mõnegi ringi.
Nissan Patrol Y60
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Sattusin kogemata sellise müügikuulutuse peale, ehk keegi tahab endale selle soetada
tühja sest..
stereo (CD, MP3, USB pesaga)
voot see on juba huumor !
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

JANNO L200 kirjutas:Selle masina hüüdnimeks "läti torn". Nimi ütleb isegi mis on auto omapära - kõrge. Mehed on külastanud Klaperjahti, poodiumi kohtade kohalt infot ei mäleta, kuid liikus nii mõnegi ringi.
klapperil sõitsime paar korda neist mööda, iga kord olid kutid kahe jämeda puu vahel kinni :)
jubedalt rapsisid seal, loodus lendas suurte tükkidena igas suunas, nii et mootorit peaks olema, ma arvasin et hoopiski bmw M mootor vahel seal...
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

rommi kirjutas:
JANNO L200 kirjutas:Selle masina hüüdnimeks "läti torn". Nimi ütleb isegi mis on auto omapära - kõrge. Mehed on külastanud Klaperjahti, poodiumi kohtade kohalt infot ei mäleta, kuid liikus nii mõnegi ringi.
ma arvasin et hoopiski bmw M mootor vahel seal...
Seal oligi M mootor vahel.Viimati kui ma selle kodanikuga rääkisin ütles ta et vahele läheb 3,0 tdi bmw pealt.Siis ettevalmistused käisid juba.Veel ütles,et Lätlased on jõudnud arusaamisele,et poodiumikohti võidetakse diisliga ja kõik kellel veel on bensukas vahel,plaanivad vahetust diisli vastu.
HM Racing Team
joe80
Fitting 38"

Postitus Postitas joe80 »

Müügikuulutuses viide videole, video alguses tekst, et vahel BMW M5 350 hp mootor. Hetkel siis juba 3,0 tdi.
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Movistar kirjutas:
rommi kirjutas:
ma arvasin et hoopiski bmw M mootor vahel seal...
Seal oligi M mootor vahel.Viimati kui ma selle kodanikuga rääkisin ütles ta et vahele läheb 3,0 tdi bmw pealt.Siis ettevalmistused käisid juba.Veel ütles,et Lätlased on jõudnud arusaamisele,et poodiumikohti võidetakse diisliga ja kõik kellel veel on bensukas vahel,plaanivad vahetust diisli vastu.
no läti loogika ma ütleks selle peale... puude vahele jääb ikka kinni :)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Kas hinda ka natu palju pole? Arusaadav, et mega raha pluss oma töö, aga siiski.... Kaks eri asja, aga kas meil siin keegi foorumis müüs päris ok hinna eest TR2-te :idea:
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”