uaziku sõjaväesild
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
- MetsaVikat
- Rock Crawler
Mulle on siitsamast foorumist meelde jäänud, et eesmine sõjaväesild on 155 kg ja tagumine 136 kg. Nende numbrite tõele vastavust kommenteerida ei oska, sest ise pole kaalunud ja sisetunde järgi ennustama ei hakka.
Väike vihje: lisaks raskemale sillale peaks originaalis kapoti all miskisugune eelsoojenduskatel ka pesitsema.
Väike vihje: lisaks raskemale sillale peaks originaalis kapoti all miskisugune eelsoojenduskatel ka pesitsema.
- taxopets
- True Off Roader!
Sild nüüd küll tonni ei kaaluMetsaVikat kirjutas:Ma ei tea kas sellest kasu on, aga manuali järgi on näiteks nii.
Esitelje kaal: Reduktoril 1020kg kolhoosi omal 965kg. Iseasi kas ta nüüd tõesti on 55kg raskem, vb. on ka, kui nad oluliselt raskemad on.
Mingi aimduse ehk annab.
Terv. Villu

Uaz oma kaal 1,6-1,9 T. vahel.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
- carpets
- Rock Crawler
Keegi pole väitnudki,et sild peaks tonn kaaluma.Teljekaal tähendabki esiotsa kaalu.taxopets kirjutas:Sild nüüd küll tonni ei kaaluMetsaVikat kirjutas:Ma ei tea kas sellest kasu on, aga manuali järgi on näiteks nii.
Esitelje kaal: Reduktoril 1020kg kolhoosi omal 965kg. Iseasi kas ta nüüd tõesti on 55kg raskem, vb. on ka, kui nad oluliselt raskemad on.
Mingi aimduse ehk annab.
Terv. VilluSaab rahulikut kahe mehega tõsta.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Siis ärge rääkige telje või silla kaalust - rääkige teljekoormusestcarpets kirjutas:Keegi pole väitnudki,et sild peaks tonn kaaluma.Teljekaal tähendabki esiotsa kaalu.taxopets kirjutas:Sild nüüd küll tonni ei kaaluMetsaVikat kirjutas:Ma ei tea kas sellest kasu on, aga manuali järgi on näiteks nii.
Mingi aimduse ehk annab.
Terv. VilluSaab rahulikut kahe mehega tõsta.

tartuoffroad.ee
5581340
5581340