Filtrid

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
margus61
Zootramm

Filtrid

Postitus Postitas margus61 »

Seni olen igasugu filtreid ostnud Autoasi'st. Mõningane allahindlus letihinnast ja laiskus on põhjuseks. Samuti tunduvad MANNi filtrid kvaliteetsed ja korpusega õlifiltril on lahtikeeramiskoht ka all.

Kustkohast ja mida teie ostate?
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Japside puhul Autoasi väga palju ei aita, kuigi üht-teist leiab ka sealt. Seega JapKor või Japanparts.
USAkate puhul AB, partsud või Rockauto.
Polegi nagu väga valida, aga kas on üldse vaja? Või on neil MANNidel mingi häda?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
honduras
Fitting 38"

Postitus Postitas honduras »

Minu eelistuseks on Autoeksperdis müüdav Mahle ja Knecht filtrid, mida kasutavad ka autotootjad originaalfiltrina. Vähemalt saab neid filtrivõtmega lahti keerata, võrreldes japanpartsi filtritega.
Mets on teine kodu.
Monsterauto Box OÜ
Tel: 5291051
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Kas jutt on oma autole, kord aastas või tehnikapargile? Viimasel juhul on tõsiseid pakkujaid üsna vähe (kes suudavad leida kõik nimetused, neid ka oma laos hoida ja mõistlikku hinda küsida).
Omale olen ka reeglina MG (Mercantile, Autoasi) ostnud.
Tehtud, mõeldud.
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

totu kirjutas:Kas jutt on oma autole, kord aastas või tehnikapargile? ... Omale olen ka reeglina MG (Mercantile, Autoasi) ostnud.
Oma autodele, mul neid mitu kogunenud (Jeep, Audi, MB, UAZ, Volvo, Ford, valdav enamus 4x4).

Tallinnas oli mugav Mustamäe tee lavkas käia, aga see pandi kinni ja emba-kumba linna otsa on lahtiolekuajal harva asja. Selles suhtes on Autoekspert hea vihje. Äkki mõni netipood tunnistatakse ka kasutuskõlbulikuks.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Sul kõrval ju ka Fixuse hypermarket :)
saad kindlasti vajalikud asjad kätte ja neil valikut ka filtrite tootjate osas.
Kui aga head ja odavamalt tahad, siis pead ikka veeretama oma vedavaid rattaid äärelinna poole :)
Kui suudad mingi nimekirja kokku panna, saad ühe sõitmisega hakkama ja kodus imetleda neid riiulil kuni vaja läheb ...
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Ajaloolistel ja asukohalistel asjaoludel on põhikohaks Kentek Donaldsoni filtritega. Vajadus nii õli-, õhu- kui hüdroõlifiltrite järgi. Siiani pole pettunud, on leidnud ka madudeaegsetele riiulist sobiva.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”