esimene 4x4 maastur
Moderaator: Moderators
esimene 4x4 maastur
Tevist!
Selle talvega sai selgeks, tuleb osta omale maastur, päris kindlat marki ei tea aga kaldun rohkem Nissan Navarat otsima kuna on soovitatud.
Soovitatud vaadata, et oleks diisel 2.5, mitte elektrooniliste pihustitega ja alates 2000 aastast.
kuid mida soovitate.
Selle talvega sai selgeks, tuleb osta omale maastur, päris kindlat marki ei tea aga kaldun rohkem Nissan Navarat otsima kuna on soovitatud.
Soovitatud vaadata, et oleks diisel 2.5, mitte elektrooniliste pihustitega ja alates 2000 aastast.
kuid mida soovitate.
Navara kvaliteedi, omaduste ja hinna suhe veits paigast ära, mu meelest vähemalt. Ei ole nüüd hindasid vaadanud, aga mõni aasta tagasi olid küll suht kallid võrreldes samaväärsetega. Sõitsin natuke ühega kunagi, see oli küll uuem kui 2000, hirmus jäik tundus ka... Aga välimus hea ja muidu ok auto. Kui norm hinnaga saab siis...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Jäik vedrustus on tal jah.Taivo kirjutas:Navara kvaliteedi, omaduste ja hinna suhe veits paigast ära, mu meelest vähemalt. Ei ole nüüd hindasid vaadanud, aga mõni aasta tagasi olid küll suht kallid võrreldes samaväärsetega. Sõitsin natuke ühega kunagi, see oli küll uuem kui 2000, hirmus jäik tundus ka... Aga välimus hea ja muidu ok auto. Kui norm hinnaga saab siis...
Peale navara olen mõelnud hiluxsi ja mitsu peale