Nissan Patrol

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Nissan Patrol

Postitus Postitas tyyp07 »

Tere

On kellegil midagi selle auto koha öelda või on olnud kokkupuuteid?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=811717
Ja muidugi võiks ka head ja vead välja tuua.

Terv.

Kert
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Postitus Postitas rmann »

Kas sai pisikestest autodest villand ?

Otsid omale rasket rauda ?
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Patrol-i kõige suurem "miinus" igapäevaautona on minu jaoks vähemalt keskdiferentsiaali ehk kiire neliveo kasutamise võimaluse puudumine, ühesõnaga on tegemist tagaveolise autoga, millel saab pehme pinnase peal ka esisilla sisse lülitada, praegustes oludes on see päris häiriv, kuid eks igalühel oma maitse.
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Mis krdi kiire 4vedu sul puudu on ? Pole küll enda omaga ammu sõitnud aga minu arust vedas esisild nii kiire kui aeglase sõiduga. :roll:
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

Sõidan samamoodi vahepeal 4H sees ja ei ole häda midagi.
Ees manuaalsed hubid, koguaeg 4x4 peal, kui vaja siis lükkan 4WD sisse.
Suvel parem loomulikult ainult tagasillaga sõita.
Head:
Mugav, suur, kõik kardavad ja suhtuvad sinusse aupaklikult:)
Sillad töökindlad. Selle mootori kohta ei ole ainult head kuulnud.

Vead:
Kipuvad roostetama päris palju. Kõik oleneb loomulikult sellest, kuidas autot hoitud on. Enda masinal plaanis küljekarbid varsti ära vahetada.
Elektriga pidi ka mõningatel jamasi olema.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Postitus Postitas metsik »

Alari kirjutas:Patrol-i kõige suurem "miinus" igapäevaautona on minu jaoks vähemalt keskdiferentsiaali ehk kiire neliveo kasutamise võimaluse puudumine, ühesõnaga on tegemist tagaveolise autoga, millel saab pehme pinnase peal ka esisilla sisse lülitada, praegustes oludes on see päris häiriv, kuid eks igalühel oma maitse.
Sa oled sellest 4wd vist nats valesti aru saanud.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

metsik kirjutas:
Alari kirjutas:Patrol-i kõige suurem "miinus" igapäevaautona on minu jaoks vähemalt keskdiferentsiaali ehk kiire neliveo kasutamise võimaluse puudumine, ühesõnaga on tegemist tagaveolise autoga, millel saab pehme pinnase peal ka esisilla sisse lülitada, praegustes oludes on see päris häiriv, kuid eks igalühel oma maitse.
Aga valgustage siis mind, kas Patroliga neliveoga asfalti peal sõitmine ei lõhu vahekasti, auto "kakub" ju päris isuga kui keerata ?
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Aga milleks on vaja 4 veoga asfaltil sõita?
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

heints kirjutas:Aga milleks on vaja 4 veoga asfaltil sõita?
Sest seal on praegu vahelduva eduga jääd ning kõrvaltänavad on ka tagaveoga päris raskesti läbitavad hetkel.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Alari kirjutas:
Sest seal on praegu vahelduva eduga jääd ning kõrvaltänavad on ka tagaveoga päris raskesti läbitavad hetkel.
Ma muidugi ei tea mis autoga sa sõidad ja kus sa sõidad aga mina vähemalt olen isegi täispika transitiga tühjalt Tallina tänavatel hakkama saanud...Ja minu arust on see selline auto millega on võimalik isegi siledal teel kinni jääda...Võibolla on asi tihendis mis on rooli ja istme vahel? :wink:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Alari kirjutas:
metsik kirjutas:
Aga valgustage siis mind, kas Patroliga neliveoga asfalti peal sõitmine ei lõhu vahekasti, auto "kakub" ju päris isuga kui keerata ?
Mida ta katkub? See on mingi Jeepinduse eripära. Jaapania autoga võid julgelt minna anda. Kiskuma hakkab alles siis kui diffrilukud on sisse jäänud :twisted:
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

tyyp07 kirjutas:
Alari kirjutas:
Ma muidugi ei tea mis autoga sa sõidad ja kus sa sõidad aga mina vähemalt olen isegi täispika transitiga tühjalt Tallina tänavatel hakkama saanud...Ja minu arust on see selline auto millega on võimalik isegi siledal teel kinni jääda...Võibolla on asi tihendis mis on rooli ja istme vahel? :wink:
Asi on põhimõttes, milleks osta neliveoline auto ja sellega talvel tagaveolisena sõita ? BMW-ga saab ka talvel sõidetud, kuid see on tüütu, nö kiire nelikvedu on minu jaoks vähemalt linnas sõitmisel eelis, ei pea vahekasti kangi pidevalt väänama kui tuleb järsku soe parkla või jääs kõrvaltänav.
uputaja kirjutas: Mida ta katkub? See on mingi Jeepinduse eripära. Jaapania autoga võid julgelt minna anda. Kiskuma hakkab alles siis kui diffrilukud on sisse jäänud :twisted:
Tsitaat siitsamast foorumist :

"Sellest võib järeldada, et maastikuautodel, millel puudub keskdiferentsiaal, võib esisilla sisse lülitada ainult sõites pehmel pinnasel, millel rataste tühjalt ringikäimine ei põhjusta märkimisväärset ülekoormust jõuülekandele, mitte kunagi aga näiteks maanteel. "

Kui ma sellest ikka õigesti aru saan, on siiski Patrol-iga aastaringselt neliveoga sõitmine autole ju kahjulik, erinevalt näiteks keskdiferentsiaaliga Toyota LC-st ?
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

Viimati muutis M.A.R.E.K, N Mär 03, 2011 10:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Postitus Postitas metsik »

Y61 Patrol 4 veoga katkub tõesti kui rool lõpuni välja keerata ja asfaldil manööverdad.Sõidan talvel enamus ajast 4 veoga.Kui on vaja näiteks parkimismajas kuival asfaldil manööverdada, lükan kangist 4wd välja.selleks ei pea seisma jääma.Seal kus on vaja 4vedu, ja manööverdad seda katkumist ei teki.Sai just venes kimatud u 3500km 4 veoga ja ei mingit probleemi.
Nii et patrolil on kiire 4wd olemas ja asi mutt.
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

"Sellest võib järeldada, et maastikuautodel, millel puudub keskdiferentsiaal, võib esisilla sisse lülitada ainult sõites pehmel pinnasel, millel rataste tühjalt ringikäimine ei põhjusta märkimisväärset ülekoormust jõuülekandele, mitte kunagi aga näiteks maanteel. "

Kõike ei tasu puhta kullana võtta...... mingi aja möödudes teed lihtsalt assjadest omad järeldused.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”