Vedru kammitsad
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
No selles mõttes võibolla endal jah kindlam tunne, kui tehasetoodang või midagi..aga kui korralikult teha, siis ei erista neid tehasetoodangust miski! 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Nu UAZ äkki hoiab asja koos. Vähe kangem mootor tirib mistahes üksiku poldi seal pooleks.taxopets kirjutas:Minu masinal just nii ongi tehtud. Hea ja lihtne lahendus.M.A.R.E.K kirjutas:Mine selgita neile,siis oota kaks nädalat.Ma arvan,et sinna läheb siis kui midagi üle ei jää.
Üks varjant mis peast läbi käis on selline,et jätaks ültse kammitsad ära ja paneks pikkad poldid(läbi vedrupaki aluse ja pealmise plaadi)
Suht segane aga loodan,et saate paremini aru..
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
LEHTVEDRU OÜ
Telefon:
+372 742 0432
Faks:
+372 742 0432
Aadress: Riia 24B, Tartu 51010 TARTUMAA
Telefon:
+372 742 0432
Faks:
+372 742 0432
Aadress: Riia 24B, Tartu 51010 TARTUMAA
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- taxopets
- True Off Roader!
Ega ma sulle otse vastu vaidlema hakka. Kuid põhiline jõud mis kammitsatele mõjub onju nö. sild kännu taga jms. Siiani olen saanud nii maastikul lustida kui koormat 30 täislastis puid metsast välja tuua. Ja pole veel ühtegi puruks saanud. Isegi pealekeerata on parimal juhul saanud pool pööret.urmas kirjutas:Nu UAZ äkki hoiab asja koos. Vähe kangem mootor tirib mistahes üksiku poldi seal pooleks.taxopets kirjutas:Minu masinal just nii ongi tehtud. Hea ja lihtne lahendus.M.A.R.E.K kirjutas:Mine selgita neile,siis oota kaks nädalat.Ma arvan,et sinna läheb siis kui midagi üle ei jää.
Üks varjant mis peast läbi käis on selline,et jätaks ültse kammitsad ära ja paneks pikkad poldid(läbi vedrupaki aluse ja pealmise plaadi)
Suht segane aga loodan,et saate paremini aru..
Ja see kas sul on kaks omaette polti või on nad U kujuliselt ühendatud ei muuda ju nende tugevust vertikaalsel osal.
Peeter.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Chero vedrud on teinekord S-kujulised kammitsate all. Ikka tahab seda alt ära keerata küll. Ehk siis keerab sillatala ennast vedrulehe all, kui jõud taga on. Selle vaoshoidmiseks pannakse varras kere ja silla vahele, ei meenu selle inglisekeelne nimetus. Pmst nagu ülemine lääba keerdvedruga sillal.
Snegurochka ex.