toyota hiluxsi mootor
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
toyota hiluxsi mootor
Tere. oleks küsimus mis mootor panna hiluxsile et ta jõuaks liikuda normaalselt. Präegu on peal 24d mootor varem on old vist mingi pensukas.Enda keret veel veab kudagi aga kui kedagi teist järgi vedada sureb mootor ette ära.Äki mingid nõuanded soovitused . 
- totu
- I live off from the mud
Sellised teemad siit tihti läbi käinud ja alati on odavam ning lihtsam müüa auto vähemnõudlikule inimesel ja osta sobiva mootoriga liikur. Kui lihtsalt tegemisrõõmuks:
1. kütusepumpa kruttida
2. turbo peale
3. 4 runneri 3,0 bensukas
4. mis iganes mootor (e. vaheplaadid, kinnitused, toide jne. jne.)
1. kütusepumpa kruttida
2. turbo peale
3. 4 runneri 3,0 bensukas
4. mis iganes mootor (e. vaheplaadid, kinnitused, toide jne. jne.)
Tehtud, mõeldud.
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Re: toyota hiluxsi mootor
varem on old vist mingi pensukas.
Mina kontrolliks kas ülekanded on ikka vähegi sellised, nagu nad diisliga olema peaks. Pereringis omame tootja paigaldatud sellise mootoriga masinat ja ei ütleks, et see isend nüüd üldse sõita ei jõua.
Mina kontrolliks kas ülekanded on ikka vähegi sellised, nagu nad diisliga olema peaks. Pereringis omame tootja paigaldatud sellise mootoriga masinat ja ei ütleks, et see isend nüüd üldse sõita ei jõua.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Re: toyota hiluxsi mootor
ekuomega kirjutas:Kas vahetasid difrid ka ringi .
Andrus Michelis kirjutas:varem on old vist mingi pensukas.
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Ma ei ütleks ka, et ta nüüd ÜLDSE ei liigu.
Minu hiluxusel on praegu all 31´´ rehv ja sellega toimetab rahuldavalt. Küll aga liiguvad mõtted 33se rehvi poole ja siis olen arvestanud sellega, et tuleks peale tõsta miskit võimsamat.
Ise mõlgutan mõtteid 4 runneri 3.0 disla suunas, peaks töö ära tegema ja varugi jääma.
Minu hiluxusel on praegu all 31´´ rehv ja sellega toimetab rahuldavalt. Küll aga liiguvad mõtted 33se rehvi poole ja siis olen arvestanud sellega, et tuleks peale tõsta miskit võimsamat.
Ise mõlgutan mõtteid 4 runneri 3.0 disla suunas, peaks töö ära tegema ja varugi jääma.
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338
Chrome doesn't get you home!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338
Chrome doesn't get you home!