Huvitava mootoriga Jeep Grand Cherokee kuulutus Auto24.ee
Moderaator: Moderators
Huvitava mootoriga Jeep Grand Cherokee kuulutus Auto24.ee
http://www.auto24.ee/used/801947
Sirvisin väheke müügilolevate autode kuulutusi ja hakkas sellise mootoriga Grand Cherokee silma. Pole nagu sellise mootoriga varem näinud, keegi jeebiekspert teab ehk lähemalt rääkida? Kapoti alt tundub nagu ridakuus olevat, aga kuulutuses veekaheksa kirjas. Kuradi keeruline. 142 kw ka imelik number nii v8 kui r6 kohta. Millega tegu?
Sirvisin väheke müügilolevate autode kuulutusi ja hakkas sellise mootoriga Grand Cherokee silma. Pole nagu sellise mootoriga varem näinud, keegi jeebiekspert teab ehk lähemalt rääkida? Kapoti alt tundub nagu ridakuus olevat, aga kuulutuses veekaheksa kirjas. Kuradi keeruline. 142 kw ka imelik number nii v8 kui r6 kohta. Millega tegu?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Täiesti tavaline Grandile pandud R6 mootor AMC I6 4.0 (wikipedia andmetel)walkman kirjutas:Seda ma kirjutasingi, et R6 vahib sealt ju vastu, aga milline Jeebi R6 see siis on 142 kw-ne ?
Tean mu enda grandil oli tglt 136 kW, aga eks need ARK-i tädid on ennegi minu masinate passidesse kummalisi numbreid pannud, mida alles hiljem avastad.
Et palju siis tegelikult õige (ehk mida uskuda) - on mul veel tglt teadmata.