O: Kia Sorento Esisilla Diffrit(keegi teab, kust leida?)
Moderaator: Moderators
O: Kia Sorento Esisilla Diffrit(keegi teab, kust leida?)
Tervitus, ostan siis Kia Sorentole esisilla diffrit, ma arvan, et peaks see nimi õige olema. Või oskab äkki keegi aidata kust võiks selliseid juppe saada.
Re: O: Kia Sorento Esisilla Diffrit(keegi teab, kust leida?)
lisa oma telefoni nummer ka ning ühest kuulutusest täiesti ju piisabEger1 kirjutas:Tervitus, ostan siis Kia Sorentole esisilla diffrit, ma arvan, et peaks see nimi õige olema. Või oskab äkki keegi aidata kust võiks selliseid juppe saada.
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
viis kaks null neli kaks viis kaks
Telefoni number on muidu 56676140 aga äkki oleks võimalik teha enne siia hinnapakkumisi, kas on äkki teilgi midagi pakkuda?toilu kirjutas:lisa oma telefoni nummer ka ning ühest kuulutusest täiesti ju piisabEger1 kirjutas:Tervitus, ostan siis Kia Sorentole esisilla diffrit, ma arvan, et peaks see nimi õige olema. Või oskab äkki keegi aidata kust võiks selliseid juppe saada.
- inseneer
- Legod Varuosadest
Milliseid hinnapakkumisi?Eger1 kirjutas:Telefoni number on muidu 56676140 aga äkki oleks võimalik teha enne siia hinnapakkumisi, kas on äkki teilgi midagi pakkuda?toilu kirjutas:lisa oma telefoni nummer ka ning ühest kuulutusest täiesti ju piisabEger1 kirjutas:Tervitus, ostan siis Kia Sorentole esisilla diffrit, ma arvan, et peaks see nimi õige olema. Või oskab äkki keegi aidata kust võiks selliseid juppe saada.
Arvad et neid masinaid on kuskil varuosadeks?
Otsi leedust, kui ise ei saa hakkama, võin aidata.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Saatsin ps-i! masin on muidu 2005 aastast ja diisel 2,5inseneer kirjutas:Milliseid hinnapakkumisi?Eger1 kirjutas:Telefoni number on muidu 56676140 aga äkki oleks võimalik teha enne siia hinnapakkumisi, kas on äkki teilgi midagi pakkuda?toilu kirjutas: lisa oma telefoni nummer ka ning ühest kuulutusest täiesti ju piisab
Arvad et neid masinaid on kuskil varuosadeks?
Otsi leedust, kui ise ei saa hakkama, võin aidata.