O: Aidake Jeepi osta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
err
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas err »

suvekas kirjutas:Ok. Siis on asi selge, kui auto tegelikult reaalselt müügis polegi ja Tln. ma seda kindlasti näppima, vaatama ei jõua, sest elan ju Jõgevamaal ja lootsingi seda autot näppida Tartus, nagu oli ka kuulutuses kirjas.
Egas midagi, tuleb edasi vaadata ja oodata, kuna erilist kiiret ju pole, siis saab valida pakkumiste vahel ja oodata, ehk suve poole tuleb müüki neid Jeepe rohkem ja ehk ka hinnad langevad, sest suvel ju reaalselt eriti Jeepi ei vajata, sest nagu vanasõnagi ütleb - rege rauta suvel. :D
usun,et suve oodata on mõistlik,hinnad peaks kukkuma,kui suveks pole ilmataadil just mudatorme plaanis :D
Teine võimalus on saksast tuua/tuua lasta mõni korralik isend,kes pole veel Eesti teede ja metsadega pidanud tutvust tegema ja ainult mööda autobahni siledat pinda kruisinud.Seda autot jätkuks ka Eestis kauemaks...
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
suvekas
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas suvekas »

Äkki seletate veel lollile, et kuidas neid sildasid ja vahekaste Jeepidel kontrolliti. Ma kuskilt leidsin (aga enam ei leia üles), et Grandil pidi rattad asfaldil välja keerama ja kui tühikäigul hakkab auto liikuma on kõik ok. (kui nüüd õieti mäletan) ja teine variant oli kohapealt julmalt minema pürstida ja kuulata mis hääli kastist tuleb ( ? ) aga mis asendites käigukangid peavad olema? ja kas cherot ja grandi saab mõlemat niimoodi kontrollida ja kas neil autodel võib ka sõidu aeg aeglustit ja esisilda sisse lülitada või peab selleks auto peatama?
Teile võivad küsimused küll lollidena tunduda aga kuskilt pean ju ka mina õppima :D Pole ju kunagi ühtegi tõsist 4X4 olnud, volvo V70 awd ei lähe arvesse :)
Leidsin endale Hemi JEEP-i
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Cherol vakekastist aeglusti sisse ja asfaldi peal põhjagaasiga kohalt minema.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
tarr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tarr »

Grandil vist kontroll põhimõtteliselt sama moodi.
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

See konkreetne jeep näeb kena välja...muidugi kontrollida tasuks alati

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... aded567cd5
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Kui müüja märgib Cherokee linnakuluks 14 sajale ja seda veel talvel, siis ilmselt ajab see müüja ka ülejäänud auto kohta umbluud. :D
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

uputaja kirjutas:Cherol vakekastist aeglusti sisse ja asfaldi peal põhjagaasiga kohalt minema.
ja mis siis peab/ei pea juhtuma sellepeale? :P
teex yhe zuicu
suvekas
Off Roader Wannabe

Pomo kirjutas:
uputaja kirjutas:Cherol vakekastist aeglusti sisse ja asfaldi peal põhjagaasiga kohalt minema.
Siis vist ei tohtinud vahekastist mingit häält tulla, kui ragiseb, siis vist tuksis :?
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Pomo kirjutas:
Kui kett üle viskab, siis arvesta remondiga, uus kett ja paigaldus ümmarguselt 500 eurot kui õigesti mäletan.
suvekas
Off Roader Wannabe

Ja ega seal vist tavaliselt ainult see keti probleem ongi, et juhul kui kett üle viskab, siis teab palju tuleb hinnast alla saada :)
Aga äkki on keegi siint ka sellist isendit käinud vaatamas:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
tarr
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tarr »

Kui sellel mingit suuremat `kala`küljes ei ole, siis on see küll hea pakkumine.See et ta võtab suts rohem kütust kui 4 liitrine ....asi on seda väärt.Mina saan enda omaga talvel 16.5 liitriga sajale hakkama.
suvekas
Off Roader Wannabe

Eks ma olen neid siin nüüd juba kuu aega jälginud ka ja kui GC osta, siis see peaks ikka jah V8 olema, kui lihtsalt Chero siis jah 4,0.
Ise oleksin muidugi eriti huvitatud 5,9l aga neid vaid üks müügis ja hetkel jääb hinnapiirist välja, sest nagu eespool mainisin, siis küttekulu ei mängi rolli, kuna läbisõit oleks selle autoga väga väike.
Aga ega midagi, tuleb oodata ja vaadata...
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Üldjuhul on Jeep-idega ja ka teiste autoega nii, et parima tunde saad ikkagi kõige suurema mootoriga, Cherokee puhul 4,0 136kw ning Grand-i puhul 5,9 177kw, linnakulu on mõlemal talvel üle 20 nagu igal heal autol :).
suvekas
Off Roader Wannabe

Re: O: Aidake Jeepi osta

Hei, kas keegi sellest autost oskab midagi rääkida. Ja kas tasub üldse sellise Fordi peale mõelda.
Kasutaja avatar
Kampkase
Fitting 44"

Re: O: Aidake Jeepi osta

Postitus Postitas Kampkase »

suvekas kirjutas:Hei, kas keegi sellest autost oskab midagi rääkida. Ja kas tasub üldse sellise Fordi peale mõelda.
Tere olen sarnast isentit varsti juba 5aastat pidanud.Siiani suht rahul.Talvel naine tiris sellega mind koos Scania sadulautot tõusust üles nagunalja.Auto rek mass ka üle 3200kg.Sõidan palju maanteel keskmine küttekulu suvel15,5ja talvel 16.5 juhin tähelebanu et keskmiselt.Mulle isiklikult meeldib see et kui on 2wd peal seisab ka esisilla kardaan ja esirattad sõltumatud esitifrist.Kui midagi veel huvitab olen nõus lahkesti vastama kui oskan :D
Tlf.5146199
Lammutan
GC ZJ 97a
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”