helar kirjutas:kui sinu andmed on õiged siis:Kütuse surveandur on kohe ühisanuma otsas radika pool, teises otsas on kütusesurveregulaator. Ühest foorumist lugesin, et kui andurist jõuab ajusse signaal altes 0.8v, siis annab aju pihustitele signaali ning käivitamine võib alata. Tõin juhtmed andurist salongi ning mulitmeetriga vaadates annab süüte sisse keeramisele 0.4v ja käivitamisel kerib kiiresti kohe üle 0.8v
Peaaegu juba vastasid oma küsimusele.
järelikult anti pihustitele käsk ka avaneda.
.... kuid kui mõni tagasivoolu liialt lekib... tegemist on siiski nn ühisanumaga. piisab ühest vigasest ,et kogu pidu lõpetada.
mis puudutab esindust:
olles töötanud süsteemis (mitte hõbedases) ,siis loovat suhtumist sealt loota pole.Kliendile öeldakse ikka ,et kõik parameetrid on normis.
Jah, muidugi on küsimus ka selles, KAS mu andmed ja meetodid on õiged. Eeldan, et on. Aga kas lekkiva pihusti puhul ei oleks surve kadu? elik surveandur ei näita üle 0.8v või siis kukuks käivitamise ajal? Minu loogika on see, et kui multimeeter näitab üle 0.8v, siis survet on ja aju teab samuti, et surve on olemas ning avab pihustid ning lekke puhul aju peataks impulsid pihustitele. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Tunnistan, teadmised on mul kesised...