Alumiiniumist raam Defekale

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Homeless Hawk
Off Roader Wannabe

Alumiiniumist raam Defekale

Postitus Postitas Homeless Hawk »

Tere, poisid ja tüdrukud!

Olles kõnelenud isand Landy'ga, selgus, et mul on midagi mida mõned teiegi hulgast endale tahaksid. Jutt käib alumiiniumist pakiraamist. Lisan siia mõned koledad valgeks kõrbenud pildid. Kel asja vastu huvi, andke teada - peidus ma seda ei hoia ja mõõtude ning nippide ülevaatamiseks olen alati saadaval. Tellimise peale suudan sarnase tüki ka valmis teha (pildil olev ei ole minu toode - ostsin koos autoga), sest olen ükskord elus puukiilude ja kiviga klaverit häälestnud. 8)
Minu kontakt: 56 907 234 või avmets@hot.ee.

Muhedat päeva jätku!

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Everything You Can Think Of Is True
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Hommik,

Kas sa valmistad neid ainult Defenderitele või võib iga autoomanik, kes tahaks vahel asju katusel vedada sinu poole pöörduda? Ma mõistan, et asja maksumus tuleneb materjali ja aja kulust, aga oskad sa järsku suurusjärgu öelda, millega näiteks Defeka raami puhul arvestama peaks?

Päikest,

Madis
Kasutaja avatar
Homeless Hawk
Off Roader Wannabe

Tere, Madis!

Usun, et saan hakkama ka teiste masinate raamidega. Defekat lihtsalt hea lihtne teha - kumerusi ja koolutamisi pole ju vaja :lol:
Maksumuse üle pean jah pikemalt mõtlema, sest ei ole kunagi kommertspilguga oma raami vaadanudki. Püüan mingisuguse orjenteeruva kalkulatsiooni nädalavahetusega valmis saada ja annan siis teada.

Päikest ja edu!
Kasutaja avatar
Homeless Hawk
Off Roader Wannabe

Katuseraami maksumus

Tere, head inimesed!

Alustuseks palun vabandust, et hinna teatamine on hilinenud!
Olles saanud nüüd alumüüjatelt enam-vähem kõikide profiilide hinnad (puudu on veel vaid kaks vähese kaaluga osa), arvan, et sarnaste mõõtudega raami nagu on mul endal, saan pakkuda ca 800...820 EUR'ga. Tõsi on, et maksumus sõltub suuresti raami mõõtudest ja ka autost millele raam lõpuks paigaldatakse - enamusel autodel tuleb latte ja torusid koolutada-painutada oluliselt rohkem kui Defekal.
Tarneaega on samuti suhteliselt keeruline öelda - erinevate autode tarvis tuleb teha ka erinevad rakised, et valminud raam hiljem katusele istuks ja publik seda vaadates krampe ei saaks.

Päikest ja edu kõikidele!
Vasta

Mine “Bizniz”