O: Aidake Jeepi osta
Moderaator: Moderators
-
- Off Roader Wannabe
O: Aidake Jeepi osta
Kuna olen veel 4x4 maailmas roheline, siis oleks vaja abi auto ostmisel. Niipalju olen endale selgeks teinud, et see peab olema bensukas ja ameeriklane. Vaatasin ka explorereid, kuid Jeep tundub parem.
Hinnapiir oleks 3000 ja autot vajan naisele maale, et saab lumest ja porist läbi sõita ja vahel tiriks ka haagist, kindlasti peab olema automaatkastiga ja 5 uksega, nahksisu ja kont/kliima tulevad kasuks
Endale on hetkel jäänud silma selline isend:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Äkki teab keegi sellest autost midagi ja samas olen avatud ka kõikidele teistele pakkumistele (tegelikult tahaks proovida kunagi ka V8t)
Hinnapiir oleks 3000 ja autot vajan naisele maale, et saab lumest ja porist läbi sõita ja vahel tiriks ka haagist, kindlasti peab olema automaatkastiga ja 5 uksega, nahksisu ja kont/kliima tulevad kasuks
Endale on hetkel jäänud silma selline isend:
Äkki teab keegi sellest autost midagi ja samas olen avatud ka kõikidele teistele pakkumistele (tegelikult tahaks proovida kunagi ka V8t)
Leidsin endale Hemi JEEP-i
Pakuks enda oma http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=30484
Kawasaki 750 nr"11"KOSE ORT 2011. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse 1. koht
-
- Off Roader Wannabe
Kui juba GC siis seda pilli tahaks ikka vähemalt 5,2L ja V8.
Samas on hetkel myygis ka paar Lincoln Navigatorit, oskab äkki keegi nendest autodest midagi rääkida, et kui maastikusuutlikud navigatorid yldse on?
Kytusekulu ei mängi erilist rolli, kuna maastur oleks pere 3auto, ehk siis ainult nendeks juhtudeks, kui tava autoga oleks hirm kinni jääda ja kui tarvis haagist vedada, aastane läbisoit oleks ehk max. 10 000km.
Vabandust täpitähtede pärast aga tööarvutil ei ole koiki eesti tähti.
Samas on hetkel myygis ka paar Lincoln Navigatorit, oskab äkki keegi nendest autodest midagi rääkida, et kui maastikusuutlikud navigatorid yldse on?
Kytusekulu ei mängi erilist rolli, kuna maastur oleks pere 3auto, ehk siis ainult nendeks juhtudeks, kui tava autoga oleks hirm kinni jääda ja kui tarvis haagist vedada, aastane läbisoit oleks ehk max. 10 000km.

-
- Rock Crawler
Vähe! 5,9 tuleb tahta!suvekas kirjutas:Kui juba GC siis seda pilli tahaks ikka vähemalt 5,2L ja V8.

-
- Fitting 44"
-
- Off Roader Wannabe
Eks ma algselt sellepärast ka kirjutasin vähemalt, et tegelikult on ka üks 5,9 gc müügis, hind küll natuke kallim aga kui see mootor spetside hinnangul on oluliselt parem kui 5,2 siis kannatab ka sellist mõeldakadjakas2000 kirjutas:Vähe! 5,9 tuleb tahta!suvekas kirjutas:Kui juba GC siis seda pilli tahaks ikka vähemalt 5,2L ja V8.

-
- Off Roader Wannabe
Sellepärast ma olengi rohkem Cherokeesid vaadanud, et nende läbivus peaks olema parem (või olen ma millestki ilma jäänud) ja eriti pikki otsi pole vaja kruiisida aga turul on hetkel muidugi GC valik parem ja ma usun, et ega ka GC ronib mudas ja lumes päris asjalikult.insener007 kirjutas:Jeep ja Grand on 2 täiesti erinevat autot ... proovi nad mõlemad ära - siis lihtsam midagi arvata.
Aga ega vist jah, tuleb laupäeval mõlematega proovida sõita ja siis saab enda jaoks ka selgemaks, kumba tegelikult vaja oleks.
-
- Fitting 44"
Re: O: Aidake Jeepi osta
Sellest isendist niipalju,et veeres eile minu hoovi,natuke nokitsemist temaga tuleb aga muidu täitsa toimiv pill ja hinnasuhe oli vägagi paigas.suvekas kirjutas:Endale on hetkel jäänud silma selline isend:
Kui endale chero leiad võin sulle pakkuda kenasid 17 tolliseid valusid koos uute karvaste rehvidega,mul pole südant nendega metsas kivi otsa maanduda.

Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
5097175 Tõnu
err kirjutas:Sellest isendist niipalju,et veeres eile minu hoovi,natuke nokitsemist temaga tuleb aga muidu täitsa toimiv pill ja hinnasuhe oli vägagi paigas.suvekas kirjutas:Endale on hetkel jäänud silma selline isend:
Kui endale chero leiad võin sulle pakkuda kenasid 17 tolliseid valusid koos uute karvaste rehvidega,mul pole südant nendega metsas kivi otsa maanduda.
see oli yhes autoaias myygis?
auto eesti registris alates 2007 ja sõitis Soomes mõne aasta,minule teadaolevalt.kent kirjutas:err kirjutas:Sellest isendist niipalju,et veeres eile minu hoovi,natuke nokitsemist temaga tuleb aga muidu täitsa toimiv pill ja hinnasuhe oli vägagi paigas.suvekas kirjutas:Endale on hetkel jäänud silma selline isend:
see oli yhes autoaias myygis?
Autot müüdi ka ca paar kuud tagasi auto24-jas ja tunduvalt kallima hinnaga kui nüüdses kuulutuses.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
5097175 Tõnu
Seda pilli saad näppidal Tallinnas minu juures aga müüma ma teda küll ei hakka ,kui sa just mingit head pakkumist ei tee muidugisuvekas kirjutas:Tänud info eest. Vaatame, äkki saan homme seda pilli ka reaalselt näppida, juhul muidugi, kui mõne oma masuudipressidest selle pakasega käima saan, täna pidin juba olude sunnil endale boosteri ostma, saaks nüüd Jeebi ka, siis saaks autoabi hakata mängima

Endised omanikud pole lihtsalt kuulutust suutnud/tahtnud maha võtta auto24-jast.Ja see vaev oli paras jama,et ma selle auto üldse Tartust kätte sain ja pabereid Elvas taga ajamas käisin....Nüüd minu nimel ja paberid korras.
Aega näppimiseks/pakkumiseks veel on,sest panin lisatuled ja raua juba müüki ja kohe ka rehvid koos velgedega sama teed lähevad.Maha plaanin need vidinad keerata teisipäeval ja siis läheb ka auto ümberehitusele... Hetkel veel kõik komplektne.
Chero ja ainult.
5097175 Tõnu
5097175 Tõnu
-
- Off Roader Wannabe
Ok. Siis on asi selge, kui auto tegelikult reaalselt müügis polegi ja Tln. ma seda kindlasti näppima, vaatama ei jõua, sest elan ju Jõgevamaal ja lootsingi seda autot näppida Tartus, nagu oli ka kuulutuses kirjas.
Egas midagi, tuleb edasi vaadata ja oodata, kuna erilist kiiret ju pole, siis saab valida pakkumiste vahel ja oodata, ehk suve poole tuleb müüki neid Jeepe rohkem ja ehk ka hinnad langevad, sest suvel ju reaalselt eriti Jeepi ei vajata, sest nagu vanasõnagi ütleb - rege rauta suvel.
Egas midagi, tuleb edasi vaadata ja oodata, kuna erilist kiiret ju pole, siis saab valida pakkumiste vahel ja oodata, ehk suve poole tuleb müüki neid Jeepe rohkem ja ehk ka hinnad langevad, sest suvel ju reaalselt eriti Jeepi ei vajata, sest nagu vanasõnagi ütleb - rege rauta suvel.